Loading...
NajaveNovosti

JOSS STONE NA SVJETSKOJ TURNEJI – A 1. KOLOVOZA DOLAZI U PULU!

Joss_StonePula Summer Festival – Joss Stone, 1.08.2014. , Arena Pula

Soul diva Joss Stone na putu je da osvoji svjetski rekord – u sklopu turneje će posjetiti gotovo svaku zemlju na svijetu, a 01. kolovoza dolazi u Pulsku Arenu!
Poznata britanska pjevačica i kantautorica te dobitnica Grammya Joss Stone svojim je talentom stvorila reputaciju svjetski poznate glazbenice s više od 12 milijuna prodanih albuma. Ove godine, sa samo 26 godina, postavila si je poprilično visok cilj – krenuti na turneju pod nazivom Total World Tour i održati koncert u gotovo 200 zemalja!

U svakoj zemlji koju posjeti, Joss nastoji ostvariti suradnju s domaćim glazbenicima svirajući svoju i izvornu glazbu zemlje koju posjećuje. Također, Joss na putovanju nastoji upoznati humanitarne aktivnosti zemlje u kojoj se nalazi te saznati više o ekološkim problemima.

Svaki je koncert drugačiji, od velikog koncerta na stadionu u Sydneyu do akustičnog jam sessiona na nepoznatim plažama Burme. Ono što je najzanimljivije je činjenica da u svakoj zemlji Joss upoznaje drugačiju glazbenu kulturu, stil i tradiciju te otkriva pjesme, instrumente i povijest koji svaki narod čine jedinstvenim. Na ovim divnim putovanjima ponekad joj se pridruže prijatelji i razni poznati glazbeni umjetnici.

Turneja Total World Tour započela je u travnju, koncertom u Južnoafričkoj republici, u Johannesburgu, nakon kojeg je uslijedio posjet Lesothu gdje je Joss pjevala djeci iz tamošnjeg centra za slijepe. Kasnije su uslijedili koncerti u Svaziju, Maroku, Tunisu, Mauricijusu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji, Novom Zelandu…
Na ovom povijesnom putovanju prati je produkcijska kuća Big Earth production, poznata po uspješnim pustolovnim serijalima Long Way Round i Long Way Down s Ewanom McGregorom i Charleyem Boormanom.

„Moja misija je istražiti i shvatiti univerzalni jezik glazbe u svakoj zemlji na ovom planetu. Glazba nikad nije imala negativne posljedice, i pokazuje nam da svi imamo nešto zajedničko – svi možemo plakati i smijati se. Glazba je emocija i u njoj smo svi jedno. Turneja će biti naporna i teška i ponekad vrlo emotivna, ali također i nevjerojatno putovanje i vraški dobro iskustvo“, izjavila je Joss.

Pogledajte snimku njenog posjeta Filipinima, gdje je 2013. održala koncert. Link: http://youtu.be/hcnTNq05U34

Pulsku Arenu 01. kolovoza ispunit će magičan glas ove dive, koji će sve posjetitelje vratiti u davnu prošlost soula. Jossina energija i pokreti koji žive glazbu, povijesni ugođaj Arene i mirisi ljeta idealna su kombinacija za koncert koji će se dugo pamtiti.

Ulaznice po cijeni od 253 kune moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr, a od 28.srpnja ulaznice će se moći kupiti i na blagajni Arene u Puli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *