Loading...
Novosti

JOŠ 2 TJEDNA DO ROCK SPEKTAKLA KOJEG ČEKAMO GODINAMA!

24.09.2010.g. Arena Zagreb

Support: DANKO JONES I WASTED  GENERATION

Za nešto više od dva tjedna “najopasniji rock bend ” na svijetu  dolazi u Zagreb. Bend koji je oživotvorio cijelu sintagmu ”Sex, drugs and rock’n’roll”, te ostvario ogroman uspjeh,  zaradio milijune dolara od koncerata i prodanih albuma, nakon dugo godina iščekivanja (posebice ženskog dijela fanova) nastupiti će pred zagrebačkom publikom.

Gunsi su obećali žariti i paliti pozornicom 2 sata i 30 minuta , a ako ih hrvatska publika oduševi možda ćemo biti svjedoci reprize nedavno održanog koncerta u Tokiju , koji je trajao 3 sata i 37 minuta.  Predvođeni bezobrazno zgodnim Axlom Roseom,  istetoviranim zločestim dečkom koji oduvijek puni naslovnice medija zbog svoje “karizme”, dečki će Zagrebu pokloniti set listu iz snova, što znači da je ova turneja zapravo” GNR Greatest Hits”

Ulaznica za rock spektakl godine još ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim. Preporučamo svim fanovima i onima koji žele uživati u bezvremenskim hitovima poput ” Paradise City  i Wellcome to The Jungle ”  neka požure po svoju ulaznicu. U prodaji su još samo parter i gornja tribina po cijeni od 299 kuna, dok su FAN PIT, donja tribina i lože rasprodane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *