Loading...
Novosti

JON BON JOVI O KĆERINOM PREDOZIRANJU HEROINOM: „USPJETI ĆEMO PROĆI KROZ TO“

Jon Bon Jovi nije javno govorio o predoziranju heroinom svoje 19-godišnje kćeri Stephanie koje se dogodilo u studenskom domu newyorškog kampusa 14. studenog… sve do sada.

Rock pjevač se kratko otvorio tijekom interjvua za Fox 11 L.A. kako bi zahvalio ljudima na podršci njegovoj obitelji tijekom ovog vremena i kako bi priznao da su i teške situacije poput ove dio života.

„To je ljudski“, rekao je pjevač opreznim tonom kada su ga pitali o kćeri. „Ono što ja radim za život čini se blještavo i glamurozno, ali ako to ne shvatiš preozbiljno, to je odličan način za zaraditi za život. I onda život ide dalje. Stvari se događaju. Ova tragedija je nešto…. je bila nešto sa čime sam se morao suočiti tako da ćemo uspjeti proći kroz to.“

Optužni prijedlog za posjedovanje droge protiv Stephanie Rose Bongiovi je odbačen i oporavila se u lokalnoj bolnici.

Bon Jovi će 2013. godine krenuti na svoju „Because We Can“ turneju na kojoj će promovirati pjesme sa svog nadolazećeg albuma „What About Now“ koji će izaći u proljeće.

Najbliže Hratskoj Bon Jovi će nastupiti:
17. svibnja u Beču
18. svibnja u Minhenu
29. lipnja u Milanu

Na koncerte u Beč i Milano možete otputovati sa INVESTIGO KONCERTI agencijom – www.svikoncerti.eu dok vas u Minhen vodi slovenska agencija CONCERT FREAK – www.koncerti.net.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *