Loading...
Novosti

JEFTINIJE ULAZNICE ZA KONCERT ŠVEDSKE METAL ATRAKCIJE MESHUGGAH 29. TRAVNJA U ZAGREBAČKOJ TVORNICI KULTURE DO PONEDJELKA 21. SIJEČNJA

MESHUGGAH_webEkstremni metal genijalci Meshuggah, što na hebrejskom jeziku znači ‘ludilo’, dolaze iz švedskog grada Umea. Karijeru su započeli kao thrash metal bend da bi tokom godina evoluirali u progresivni death metal, radeći to na vrlo spontan i prirodan način bez straha od rizika i eksperimentiranja pa su zbog toga uvijek pobuđivali veliku pažnju i među velikim facama u svijetu metala. Meshuggah su imuni na sve trendove i jednostavno zvuće kao nitko drugi, a nitko drugi ne zvuči kao Meshuggah, te se zbog toga izborili za utjecajnu poziciju u svijetu metala dobijući mnoga priznanja i nagrade uza svoj rad. Meshuggah na ovoj turneji prestavljaju svoj posljednji album „Koloss“ koji je stilski objedinio sve što je Meshuggah do sada radio, postavši najuspješniji, a mnogi kažu i najbolji album u cjelokupnoj povijesti benda.

Meshugdah će po prvi puta nastupiti u Hrvatskoj 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture a jeftinije ulaznice po cijeni od 120 kn za možete kupiti do ponedjeljka 21. siječnja na sljedećim pordajnim mjestima u Zagrebu; Dirty Old Shop – Tratinska 22, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Punkt 13 – Ilica 14, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14, Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1, Zona – Trg bana Jelačića 1 (prolaz neboder), Punktshop – Preradovićeva 1, Punkt – Branimir centar, Churchill shop – City centar west, Churchill shop Arena centar, te u Dallas Music Shopovima u Zadru – Široka ulica 2, Splitu – Narodni trg 14, Rijeci – Splitska 2a, Šibeniku – Kralja Tomislava 4. Od 22. siječnja će ulaznice koštati 150 kn, a na dan koncerta na ulazu dvorane 170 kn.

Ulaznice se mogu rezervirati (po pretprodajnoj cijeni od 150 kn) preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (max 2 ulaznice na 1 ime) i Meshuggah pod subject e-maila. Ulaznice se podižu na dan koncerta na blagajni dvorane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *