Loading...
Novosti

IRON MAIDENOVO ‘TROOPER’ PIVO BITI ĆE U LIMENKAMA DISTRIBUIRANO NA AMERIČKO TRŽIŠTE

IRON MAIDENOVO ‘TROOPER’ PIVO BITI ĆE U LIMENKAMA DISTRIBUIRANO NA AMERIČKO TRŽIŠTE

IronMaiden-BeerPrema Manchester Evening News, britanske heavy metal legende IRON MAIDEN će započeti sa prodajom svog Trooper piva u 500 ml „Tall Boy“ limenkama na američkom tržištu sljedeći mjesec.

MAIDEN pjevač Bruce Dickinson, koji je dizajnirao i razvio pivo sa Martynom Weeksom, šefom pivovare kod Robinsonsa, rekao je da limenke imaju prednost pred bocama.

„Prvo, limenke je lakše reciklirati, zahtjevaju manje pakiranja, brže se hlade i zauzimaju manje mjesta u vašem hladnjaku“, rekao je.

„Drugo, limenke se ne razbiju ili smrskaju, što znači da se mogu unijeti u klubove, na sportska događanja, kampiranja, plaže i glazbene festivale, gdje staklo uglavnom nije dozvoljeno.

Treće, aluminijske limenke su odlična zaštita od svjetla i zraka – najvećih neprijatelja piva, pa je okus kod pijenja duže svjež. Dobro napravljene, odlične su za naše pivo.“

300.000 Trooper limenki biti će proizvedeno za tržište u SAD-u od siječnja 2015. Trooper pivo pušteno je u prodaju u svibnju 2013 i prodano je više od 5 milijuna pinta, što je gotovo pola količine proizvedene za vanjsko tržište (Trooper se trenutno distribuira u 40 zemalja).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *