IRON MAIDENOV HARRIS NAJAVLJUJE SOLO ALBUM

Iron Maidenov Steve Harris objaviti će svoj prvi solo album, “British Lion” 24. rujna.
Album na kojemu će se naći deset pjesama opisan je “posvećeno heavy rock”, ali i “drugačija zvijer” od glazbe NWOBHM divova Maiden.
Bend uključuje pjevača Richarda Taylora, gitarista Davida Hawkinsa (koji svira klavijature) i Grahame Leslie te bubnjara Simona Dawsona.
Materijal je napisan i snimljen tijekom posljednjih nekoliko godina dok su Maideni mirovali. Producirao ga je Kevin Shirely, a na njemu će se naći pjesme naziva This Is My god, Lost Worlds, Karma Killer, Us Against the World, The Chosen Ones, A World Without Heaven, Judas, Eyes of the Young, These Are the Hands i The Lesson.
Basist je rekao: „Uvijek sam bio ponosan što sam Britanac. Ne vidim razlog zašto ne bih bio. To nije kao da ću mahati zastavom ili pokušati propovijedati – ovo uopće nije politička izjava. To je ono da podržavaš svoju nogometnu momčad, odakle dolaziš. Mislim da ti to daje i  neku snažnu sliku, a meni se uklapa sa zvukom.

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

U skladu s propisima EU koristimo kolačiće (cookies). / We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok