Loading...
Novosti

IRON MAIDENOV BRUCE DICKINSON SUDJELUJE U OVOM DOKUMENTARCU ‘SCREAM FOR ME SARAJEVO’

IRON MAIDENOV BRUCE DICKINSON SUDJELUJE U OVOM DOKUMENTARCU ‘SCREAM FOR ME SARAJEVO’

bruce_dickinson

IRON MAIDEN pjevač Bruce Dickinson upravo je proveo nekoliko dana u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovina. Bio je to jegov drugi posjet gradu nakon 21 godine. Prvi put kad je bio tamo, Sarajevo je bilo pod opsadom, odsječeno od svijeta, a njegovi su stanovnici bili brutalno terorizirani pucnjavom, bombama i izgladnjivanjem dok su struja i voda bili luksuz. Bruce i njegov solo bend provezli su se prvim linijama i odsvirali koncert za ljude zarobljene u gradu. Što je taj koncert značio ljudima i kako je promijenio Brucea i njegov bend bitiće rečeno u dokumentarnom filmu „Scream For Me Sarajevo“ čije je snimanje upravo završeno.

Radio Sarajevo ugostilo je Brucea u studiju, a govorio je o nadolazećem filmu, svojim dojmovima o gradu danas i naravno, o nadolazećoj IRON MAIDEN turneji kojom će podržati album „The Book Of Souls“.

„The Book Of Souls“ je izašao 04. rujna za BMG u SAD-u te Parlophone Records u ostatku svijeta.

IRON MAIDEN su u svibnju objavili da planovi za turneju neće biti objavljeni do 2016. kako bi Dickinson dobio vrijeme potrebno za potpuni oporavak nakon uspješnog liječenja raka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *