Loading...
Novosti

IRON MAIDENOV BRUCE DICKINSON POKRENUO AUKCIJU ZA KOPILOTA U DOBROTVORNE SVRHE

Iron Maidenov Bruce Dickinson jedan je od najlegendarnijih metal pjevača u povijesti i, kao što mnogi fanovi znaju, njegova strast ne završava na glazbi. Dickinson je i cijenjeni pilot, a fanovi sada imaju priliku na neki način biti kopiloti heavy metal ikone u svrhu pokušaja obaranja rekorda kako bi se sakupio novac u dobrotvorne svrhe.

Cilj Global Flight Simulator Challenge je da se obori Guinessov svjetski rekord u najduljem trajanju simuliranog leta. Budući da će se u 10 dana izmijeniti 100 pilota simulirani će let trajati 22500 nautičkih milja u pokušaju da povisi svijest i sakupi novac kako bi se izgradio simulator leta za studente pilote sa invaliditetom. Simulator leta prilagođen njihovim potrebama omogućiti će pilotima koji se kreću uz pomoć protetičkih udova da ostvare svoje snove o letenju.

Jedan od 100 pilota koji će sudjelovati u ovom pokušaju će biti i Bruce Dickinson, a putovanje će trajati 10 dana u listopadu u Aerobility Blackushe Airport sjedištu u Camberelyju u Engleskoj.

Ciljani iznos donacije je £100,000 i sa aukcijom koja traje do 24. rujna čini se da će za mjesto kopilota trebati podosta izdvojiti u dobrotvorne svrhe.

Posjetite eBay auction page gdje možete pronaći više detalja kako postati kopilot Brucea Dickinskona.  Za više informacija o Global Flight Simulator Challenge i kako donirati kliknite OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *