Loading...
Novosti

IRON MAIDEN STIŽU U ZAGREB 31. SRPNJA 2013.!

Iron MaidenADRIAENTERTAINMENT ponosno najavljuje kultni bend IRON MAIDEN, koji će nastupiti u sklopu svoje turneje MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR u Areni Zagreb 31.07.2013.g.

Fan klub pretprodaja ulaznica počinje 14.veljače u 9:00 sati i trajati će do 23.50 sati preko web stranice www.ironmaiden.com , dok redovna prodaja ulaznica počinje 15.veljače na svim prodajnim mjestima sistema Eventim ,te na www.eventim.hr

Nakon 2012. godine i vrlo uspješnog ljeta, IRON MAIDEN nastavljaju dalje svojim uzbudljivim putem. Prošle godine su u Sjevernoj Americi započeli novu, najopsežniju turneju u zadnje vrijeme MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR. Ova obećavajuća turneja je novo veliko poglavlje u povijesti Iron Maidena. Sadržajno, produkcijski i izborom pjesama ova turneja pomno prati turneju Seventh Son Of A Seventh Son iz 1988. godine. Bend ne pokazuje znakove usporavanja niti gubitka strasti koja ih već tri desetljeća stavlja na pobjednički tron metal glazbe.

Bruce Dickinson opisujući turneju Maiden Englend je rekao:

“Uzbuđeni smo što ćemo opet nastupati u Hrvatskoj, u sklopu Maiden England turneje Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988.godine za turneju Maiden England .
Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, stage set kao i Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! ”

Steve Harris se nadovezao:

“Svjesni smo koliko su turneje Iron Maidena popularne i bitne za sve generacije fanova i zato će europski dio turneje produkcijski biti identičan kao i po Sjevernoj Americi. Zaista smo uživali u set listi http://www.ironmaiden.com/setlist.html u kojoj su bile uključene i pjesme koje zaista dugo nismo izvodili kao naprimjer: Seventh Son, The Prisoner i Afraid To Shoot Strangers, kao i najdraže pjesme naših obožavatelja The Trooper, Aces High, The Number Of The Beast, Wasted Years and Run To The Hills.Na prvi dio turnje prošao je fantastično, te se veselimo nastavku turneje po Europi!”

Nova hrabra era Maidena dosegnula je nevjerojatan vrhunac za vrijeme turneje “Somewhere Back In Time” koja je počela u veljači 2008. godine prvenstveno kako bi bend odvela na put oko svijeta, u 45 gradova. Na turneji su putovali u vlastitom čarter avionu (Boeing 757, Ed Force One) kojim je pilotirao Bruce Dickinson, kvalificirani zrakoplovni kapetan. Preletjeli su cijeli planet, od Indije do Kostarike, preko Australije i Kine do Sao Paola.
U 32 godine karijere prodali su oko 90 000 000 albuma! Do sada su održali više od 2000 nastupa uživo u 58 zemalja, te su objavili 15 studijskih albuma nepogrešive kvalitete, te s moćnim imenom, Iron Maiden ponosno nose i održavaju status jednog od najcjenjenijih i najutjecajnijih bendova ikad.
The Final Frontier, njihov najuspješniji album dostigao je 1.mjesto glazbenih top lista uključujući naravno i Hrvatsku!

*Sjeverno Američka top lista: Moonchild, Can I Play With Madness, The Prisoner, 2 Minutes To Midnight, Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free.

I zato osigurajte osvoje mjesto u Areni na vrijeme!

Cijene ulaznica su:
HEADBANGERS PIT-350 kuna
STAJANJE-275 kuna
LOŽE-600 kuna
SJEDENJE 1- 330 kuna
SJEDENJE 2-275 kuna
SJEDENJE 3- 250 kuna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *