Loading...
Novosti

IRON MAIDEN-OV BRUCE DICKINSON U DVOBOJU SA OLIMPIJSKIM NATJECATELJEM U MAČEVANJU BARTOSZOM PIASECKIM

Bartosz-Piasecki-Bruce-DickinsonPjevač Iron Maidena, Bruce Dickinson, stastvni je mačevalac, a nedavno je iskoristio priliku za dvoboj protiv srebrnog olimpijca Bartosza Piaseckog na Norveškom prvenstvu u mačevanju.

Za norveške novine Aftenpost (koje je citirao MaidenRevelations.com), 54- godišnji pjevač je rekao: ”Imao sam dva boda za redom”, no nedugo nakon toga mnogo viši Piasecki uspio je srediti heavy metal legendu.

Piasecki je rekao za Dickinsona: ”On razvaljuje. Nizak je no nevjerojatno brz. To je njegovo oružje. Izgledao je kao Rocky kada je stigao u smeđem ogrtaču sa mačevima u vreći na ramenu”.

Nakon Dickinsonovog brzog početka, Piasecki je uzeo pet bodova i pjevač je izgubio u zadnjoj rundi.

Dickinson je rekao novinama: ”Meni je mačevanje trening. Odustao sam od natjecanja na turnirima kad sam imao 23 godine. Tada sam bio rangiran na 7. mjestu u Britaniji. Bavim se mačevanjem jr u tomu u živam, a usputni rezultat je da sam u prihvatljivo dobroj formi. Zapravo je mačevanje vrlo slično načinu na koji trčim po pozornici. Ili možda tako trčim po pozrnici zato što se bavim mačevanjem. Na koji god način za mene funkcionira.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *