Loading...
Novosti

IRON MAIDEN OBJAVILI ED FORCE ONE DOKUMENTARAC

IRON MAIDEN OBJAVILI ED FORCE ONE DOKUMENTARAC

bruce-dickinson-ed-force-one-2016-1

Iron Maiden su objavili dokumentarac kojim obilježavaju svoje putovanje diljem svijeta u Boeingu 747 Ed Force One.

Bend se služio prilagođenim zrakoplovom na putovanju u 45 gradova na šest kontinenata na svojoj svjetskoj turneji u čast 16. albuma „The Book Of Souls“.

Među trenucima zabilježenim kamerom u videu posebnost je slijetanje frontmana i pilota Brucea Dickinsona na Ed Force One letu u Fort Lauderdale na Floridi.

Vokalist kaže: „Apsolutno briljantan dan do sada. Volim zrakoplov, volim posadu i mislim kako se svi dobro provode. Ovdje gore sam i mnogo učim – zato što mi se ne bi sviđalo?“

Kasnije priznaje kako je bio emotivan pri rastanku sa zrakoplovom i dodaje: „Ovaj zrakoplov, ovako oslikan – nevjerojatan je. Ima nadimak kraljica neba – i to stvarno je. I u ovom odijelu, s Iron Maiden sa strane, jednostavno razvaljuje svaki drugi avion na planeti. Iskreno, ako ste od mene željeli da zamijenim Air Force One, ne bih to učinio.“

Iron Maiden će odsvirati još dva koncerta na svojoj The Book Of Souls svjetskoj turneji. Svirati će u Esch-sur-Alzette Rockhal u Luxemburgu 02. kolovoza te na Wacken Open Air u Njemačkoj 04. kolovoza i taj će nastup biti moguće pratiti uživo diljem svijeta putem streaminga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *