Loading...
NajaveNovosti

INSOMNIUM 22.10. STIŽE U ZAGREB!

INSOMNIUM 22.10. STIŽE U ZAGREB!

METALSOUND MUSIC i MOČVARA vam s ponosom predstavljaju veliki koncert povodom 15. rođendana Metalsound Musica. Proslava je zakazana za četvrtak 22.10.2015., a nastupit će finski metal velikani INSOMNIUM i njihovi zemljaci WOLFHEART.

insomnium_mocvara_2015

Promotersko / managerska kompanija Metalsound Music već 15 godina neumorno u Hrvatsku dovodi sjajna glazbena imena iz heavy metal svijeta, a mnogi od njih svoje premijerne domaće nastupe doživjeli su upravo u Metalsound organizaciji. Spomenimo samo šarolika imena poput Deftones, Morbid Angel, Sabaton, WASP, Anathema, The Gathering, Moonspell, Soulfly, Bolt Thrower, Kreator, Cynic i bezbrojna druga. Da proslava rođendana bude zaista odličan događaj pobrinut će se sjajni finci Insomnium.

Ovi briljantni melodični death metalci već se godinama svrstavaju u sam vrh glazbene scene, svaki od njhovih 6 albuma nailazi na odlične reakcije i publike i kritike, pa je takav slučaj i sa posljednjim „Shadows of the Dying Sun“. Insomnium su već svojim prethodnim nastupom u Zagrebu, u ulozi predgrupe na koncertu Dark Tranquillitya, stekli mnoštvo fanova pa samo sigurni da će ovaj, prvi headlinerski koncert, naići na veliki interes svih ljubitelja njihove kombinacije divnih atmosferičnih melodija i death metal žestine.

Sa sobom dovode i pravu poslasticu – zemljake Wolfheart. Radi se o bendu finskog genijalca Tuomasa Saukkonena, poznatog po svojim bendovima poput Before the Dawn i Black Sun Aeon. Nakon što je odlučio obustaviti rad na prethodnim projektima, posvećuje se isključivo Wolfheart-u, glazbu koju stvara naziva winter metal, a kako to zvuči uživo pokazat će nam na svom premijernom nastupu kod nas.

No, ovo nije niti izbliza sve što vas očekuje na ovoj rođendanskoj fešti. Još puno lijepih novosti koje su u pripremi objavit ćemo u nadolazećem periodu.

Cijena ulaznice za ovaj događaj bit će prikladno slavljeničko niska i iznosit će samo 75 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta na blagajni kluba.

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *