INFERNAL TENEBRA – OBJAVLJEN DATUM IZLASKA NOVOG ALBUMA I NOVI VIDEO

Istarska death metal grupa Infernal Tenebra u svibnju je potpisala ekskluzivni ugovor s jednom od najvećih metal izdavačkih kuća na svijetu ‘Massacre Records’- Upravo danas određen je tzv. release date’, odnosno dan izlaska njihovog dugo očekivanog albuma ‘New Formed Revelations’, koji će biti dostupan diljem svijeta točno na dan 07.12. 2012. Za pet mjeseci, koliko je ostalo do izlaska spomenutog albuma, Infernal Tenebra nikako ne miruje; pred njima su veliki nastupi, među kojima čuveni Bloodstock Open Air festival u Engleskoj, na kojem će među izvođačima kao Alice Cooper, Machine Head, Sepultura, Behemoth, Iced Earth itd, pokazati koliko je bend napredovao i kako se spreman nositi s kvalitetom svjetski ponatih bendova. Pokazuje to i snimka sa hrvatskog izdanja Metalfesta, gdje je band na Visigoth pozrnici predstavio novi materijal posjetiteljima.

Pogledajte njihov njihov video za pjesmu ‘Damage Control’, koja se također nalazi na nadolazećem albumu ‘New Formed Revelations’, te osjetite atmosferu na na jednom od najposebnijih metal festivala u kolažu snimki koje su u videu predstavljene.

http://www.youtube.com/watch?v=2dsCvMOdSFE&feature=youtu.be

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*

U skladu s propisima EU koristimo kolačiće (cookies). / We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok