Loading...
NajaveNovosti

IMPRESIVNA PRVA VEČER 11. POZITIVCA

IMPRESIVNA PRVA VEČER 11. POZITIVCA

pozitivan-koncert

Fantastična prva večer 11. Pozitivnog koncerta završena je sinoć pred punim auditorijem Velike dvorane zagrebačkog Doma sportova. Nadahnuti nastupi Punčki, Kawasaki 3P-a, Pipsa i Urbana oduševili su više od 6000 fanova pristiglih iz svih djelova Hrvatske.

Program prvog dana Pozitivca otvoren je u 20:15 žestokom svirkom tria Punčke koje su osim znanih pjesama s prošlih izdanja odsvirale i njih nekoliko koje će se naći na albumu planiranom za proljeće sljedeće godine. Nakon riffova Punčki idealno je sjela eksplozivna punk/ska mješavina Kawasaki 3P-a kojih je doslovce bilo po cijelom stageu. Tomfa i ekipa, već veterani Pozitivnog koncerta, pokazali su da su potpuno spremni za napada na najveće koncertne prostore u državi. Te prostore već su, dakako, osvojili Pipsi koji se vraćaju u instituciju Doma sportova, ali u njezinu veću dvoranu, malo manje od godinu dana nakon njihovog antologijskog rasprodanog koncerta. Svoj set od 70 minuta pažljivo su ispunili hitovima u rasponu od “Walta” do “Shimpoo Pimpoo” uz maestralnu frontman vožnju vidno raspoloženog Dubravka Ivaniša. Kraj prvog dana zakucali su impresivnim nastupom Urban i njegova četvorka, još jedni “osvajači” Doma sportova.

Drugi dan Pozitivnog koncerta publici će predstaviti ponešto drugačiji zvuk. Prvi su na sceni, u 20:15, reperi High5 koji predstavljaju svoj “Schengengang”. Nakon njih u 21:00 slijedi riječki Quasarr kojeg uskoro očekuje izlazak albuma “Sjene”. Splitski Dječaci nastup počinju u 22:00, a program 11. Pozitivnog koncerta zatvara grupa S.A.R.S. Jedan od najvećih bendova naše regije na pozornicu se penje točno u 23:20.

11. POZITIVAN KONCERT
PETAK, 27.11. / PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, URBAN & 4, KAWASAKI 3P, PUNČKE
SUBOTA, 28.11. / S.A.R.S., DJEČACI, QUASARR I HIGH5
VELIKA DVORANA – DOM SPORTOVA ZAGREB

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *