Loading...
Novosti

ICED EARTH RADE NA PJESMAMA ZA NOVI ALBUM

iced45cakeIced Earthov glavni čovjek, gitarist Jon Schaffer  koji je prije nekoliko dana proslavio 45. rođendan napisao je na Facebooku sljedeću poruku:

“Pozdrav prijatelji!

Hvala vam na rođendanskim čestitkama! Zbilja smo blagoslovljeni što imamo fanove poput vas! Kao što možete vidjeti (na slici niže), Stu i ja ćemo uživati u kolaču koji su moja obitelj i prijatelji pripremili za mene.U Južnoj Americi radimo na pjesmama za sljedeći studijski album Iced Eartha i družimo se s dragim prijateljima. Metal izvire posvuda! Svidjet će vam se sljedeći album!

Sve najbolje vam želim i hvala još jednom!”

Iced Earthov DVD ”Live In Ancient Kourion”, bit će pušten u prodaju 15. travnja u Europi i 16. travnja  u Sjevernoj Americi preko Century Medie. DVD će biti dostupan u više izdanja pa i na blu-rayu. Limitirano deluxe izdanje uključivat će glavni koncert, bonus materijale na DVD-u i Blu-rayu, kao i cijeli koncert na 2 CD-a (sveukupno dakle 4 diska). Bit će tu i posebno audio izdanje u obliku 3LP gatefold vinyl paketa ili na 2 CD-a. Standardni DVD i digitalni audio format bit će također dostupan. Posljednji album Iced Eartha ”Dystopia”, izdan 17. listopada 2012. u Europi i dan poslije u SAD-u, prodao se u 6.100 primjeraka u SAD-u u prvom tjednu prodaje i dosagao 67. mjesto na Billboardovoj ljestvici 200 albuma.

Podsjećamo, ovaj veliki američki heavy metal bend bit će jedan od headlinera Burning Sea festivala koji će se u Zadru održati od 5. do 8. lipnja 2013. Festivalske ulaznice za sva četiri dana ovog metal holidaya možete kupiti po cijeni od 640 kn u Zagrebu u: Dancing Bear shopu – Gundulićeva 7, Dirty Old Shopu – Tratinska 18, Maldoror shopu – Lopašićeva 3, Dallas Music Shopu – Tkalčićeva 7, Klotu – Masarykova 14, Octopus Piercing Studiu – Gundulićeva 37, Dallas Music Shopovima u Zadru – Široka ulica 2, Splitu – Narodni trg 14, Rijeci – Splitska 2a, Šibeniku – Kralja Tomislava 4, preko Tickets4you – www.ticket4you.org, Eventim sistema –www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *