Loading...
Novosti

HURTS- U PRODAJI NOVI ALBUM “EXILE”

hurts exileManchesterski synth-pop duo Hurts ima novi studijski album „Exile“ (Sony Music/MENART). Dvojac nas je prije dvije godine osvojio albumom prvijencem i hitovima poput „Wonderful World“  i „Stay“!  Novi album krasi minimalistička i mračnija naslovnica, a  prije izlaska „Exile“, pjevač Theo zanimljivo je opisao mračnu stranu:

„Morali smo se odraziti jače i izraziti intenzivniju, mračniju stranu naše glazbe. Prvi album je uglavnom bio o ljubavi i gubitku. Drugi će biti o seksu i smrti. Čitav proces bilo je jedno od najžešćih i najekstremnijih iskustava ikad, ali sada kada sa strane gledamo na to, čini se da je nešto uistinu posebno.”

 

Spot za odlični najavni singl Miracle pogledajte na:

 

http://www.youtube.com/watch?v=HrAclaz5GvA

 

Promocija albuma počela je dvominutnim teaserom koji  je nedugo nakon objave na YouTubeu prikupio više od pola milijuna klikova. Video sadrži isječak prvog singla „The Road“.  Svjetska premijera posljednjeg singla „Miracle“ izvedena je na Radiju 1 BBC-a gdje ih je najslušaniji britanski voditelj Huw Stephens nazvao „jednim od intrigantnijih bendova današnjice“.

 

Theo Hutchcraft (vokal) i Adam Anderson (klavijature) pojavili su se na pop sceni 2010. godine i donijeli osvježenje. S njihovim prvim albumom „Happiness“ . Visoka očekivanja opravdao je i na britanskoj top ljestvici albuma značajnim četvrtim mjestom nakon čega  je ovaj dvojac postao najbrže prodavani bend u Velikoj Britaniji te godine.  Nisu ih zaobišle ni zlatne niti platinaste naklade. Hitovima su osvojili radijski eter, ubrzo ih je prihvatila publika diljem svijeta, uključujući i obožavatelje na njihovom zagrebačkom koncertu u Boćarskom domu.

Od preostalih osam najavljenih europskih koncerata, karte jedino još možete nabaviti za Milano (25. ožujka) i Amsterdam (30. ožujka). Svi ostali su već odavno rasprodani.

Više na:

http://www.informationhurts.com/tickets/

Popis pjesama „Exile“:

1. Exile

2. Miracle

3. Sandman
4. Blind
5. Only You
6. The Road
7. Cupid
8. Mercy
9. The Crow
10. Somebody To Die For
11. The Rope
12. Help

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *