Loading...
Novosti

HOĆE LI SE AXL ROSE PRIDRUŽITI AC/DC-JU?

HOĆE LI SE AXL ROSE PRIDRUŽITI AC/DC-JU?

axlrose2016

DJ Jason Bailey s Atlanta Radio 100.5 navodno je jučer u svojoj emisliji, a kako prenosi Alternative Nation, rekao kako mu „jako jako dobar izvor“ kaže kako će se Axl Rose predvoditi AC/DC na ostatku njihove turneje. Alternative Nation je prvi u ponedjeljak prenio glasine o tome kako se se Rose pridružiti AC/DC-ju.

„Ovo su mi rekli, Axl se našao s AC/DC bendom jer je gotovo sigurno kako će Axl voditi AC/DC na preostalih 10 koncerata. Svih 10, uključujući Atlantu. Iz onoga što mi je rečeno, to su mi sve nove ‘insajderske’ informacije, Angus je jako crni i bijeli tip. On, Brian, zbog zdravstvenih razloga ne može nastaviti voditi bend. Trebao je otići u mirovinu nakon posljednje turneje, a oni su željeli nastaviti svirati i stvarati glazbu pa ako to ne možeš, cijenimo tvoje usluge no show se mora nastaviti. Oni su u gradu, primali su ljude za posao, a onda su ubacili Axla, opet, to je iz mog izvora.“

Axl Rose je viđen u Atlanti tijekom vikenda i prema MSL iz GNRTruth, tamo je bio zbog proba, ali ne za Guns N’ Roses.Dok MSL na GNRTruth ne precizira za što je točno Rose imao probe, to je dodatno potaknulo spekulacije kako bi legendarni Guns N’ Roses frontman mogao biti jedan od gostujućih AC/DC pjevača na njihovim nadolazećim koncertima.

AC/DC su ranije ovaj mjesec izdali sljedeće priopćenje: „AC/DC odgađaju preostale datume svoje američke turneje zbog mogućeg gubitka sluha pjevača Briana Johnsona.“
Bend u priopćenju kaže kako su liječnici savjetovali „Back in Black“ pjeavču da odmah prestane s nastupima ili riskira gubitak sluha. Preostali koncerti na turneji pomaknuti su za kraj godine – vjerojatno s gostujućim pjevačem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *