Loading...
Najave

HLADNO PIVO ZA NOVU GODINU U RIJECI, NOVI SPOT STIŽE NA KEKINOV ROĐENDAN!

HLADNO PIVO ZA NOVU GODINU U RIJECI, NOVI SPOT STIŽE NA KEKINOV ROĐENDAN!

hladno pivo

Godina se polako bliži kraju, vrijeme je kada se skupljaju dojmovi, no najavljuju i novosti.
Za Hladno pivo ovo je bila dobra godina; prije 8 mjeseci svijetu su predstavili svoj album „Dani zatvorenih vrata“ koji je od struke, recenzenta, ali i publike, proglašen jednim od njihovih najboljih i najzrelijih albuma, malo osobniji, ali i konkretniji.

Dani zatvorenih vrata izdan je pod vlastitom etiketom Hladnog piva, Gajba records, a zanimljivo je da sama prodaja albuma prolazi odlično pa će tako uskoro stići i službena priznanja, no o tome više u 2016. godini.
Osmi studijski album zagrebačke četvorke predstavljen je pjesmama koje publika na koncertima pjeva u glas s bendom – „Firma“ te„Vjeruj u mene“ – dok je aktualni singl „Lijepa riječ“ nedavno krenuo u osvajanje radio postaja i publike.

Za pjesmu „Lijepa riječ“ trenutno se snima i video spot koji će svjetlo dana ugledati 11.1.2016. Posebnost ovog video spota je ta da Hladno pivo po prvi put surađuje s jednom redateljicom. Do sada, u više od 25 godina postojanja benda, igrom slučaja, redateljsku palicu držali su muškarci no ovaj put štafetu preuzima Sonja Tarokić, perspektivna mlada (26) redateljica poznata po kratkometražnim filmovima „Kurvo!“, „Ja sam svoje posložila“, „Pametnice“ te posljednjim „Tlo pod nogama“. Sonji Tarokić bit će ovo prvo iskustvo snimanja glazbenog video spota a kako se u tome snašla, saznat ćemo 11.1. kada će Hladno pivo imati dva razloga za slavlje, premijeru spota te rođendan Mile Kekina.

Lijepa riječ je jedna od rijetkih, apsolutno ljubavnih pjesama Hladnog piva. U njoj nema ni trunke politika, terorizama, mostova ili Zdravka Mamića.
Lijepa riječ obično dođe nakon poštene svađe,
kakvih se u svakoj vezi nađe…
Poruka joj pomirljiva i djeluje antistresno. Znači, baš onako kako želimo zaključiti ovu godinu i započeti novu. – poručuju momci iz Hladnog piva.

A Hladno pivo zaključuje 2015. i započinje 2016. godinu u, kako slovi, najrokerskijem hrvatskom gradu – Rijeci!
Riječki Korzo vjerojatno će biti premali za sve one željne dobre glazbe, dobrog raspoloženja i dobrog starog rock’n’rolla.

2016. nije još ni počela no, po svemu, čini se da će biti odlična, bar ako se po planovima Hladnog piva sudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.