Loading...
Novosti

HIM-OV VILLE VALO O NOVOM BUBNJARU I NADOLAZEĆEM STUDIJSKOM ALBUMU

HIM-OV VILLE VALO O NOVOM BUBNJARU I NADOLAZEĆEM STUDIJSKOM ALBUMU

MDR Jump je objaivo intervju s vokalistom Ville Valom finskih „love“ metalaca HIM prije bendova koncerta u Leipzigu 04. kolovoza.

HIM_2013

Upitan kada fanovi mogu očekivati izlazak HIM-ovog novog studijskog albuma, prvog nakon „Tears On Tape“ iz 2013., Ville je rekao: „Nadam se da će se to dogoditi nekad sljedeće godine. Ovo nam je zanimljivo vrijeme jer je naš raniji bubnjar (Mika Kristian Karppinen a.k.a. Gas Lipstick) u veljači napustio bend. Tako sada imamo novog momka (Jukka ‘Kosmo’ Kröger koji je ranije svirao u HERRA YLPPÖ&IHMISET) i to je također jedan od razloga zašto ne sviramo više koncerata ovdje u Njemačkoj. Sviramo samo nekoliko nastupa da bi na neki način isprobali vodu, vidjeli kakva je kemija u bendu s novim tipom. I sve ide odlično, što je sjajno jer zamijeniti dugogodišnjeg bubnjara nije najlakša stvar. Imali smo istog bubnjara petnaest godina i onda, odjednom, sada moramo naći nekoga tko će zapravo popuniti rupu, da tako kažem. On radi odličan posao. Tako da se nadam kako za tjedan dana idemo doma i ona malo pomalo počinjemo raditi na novim stvarima – što bi značilo onda da ako ćemo imati sreće izlazi za godinu dana. Rekao bih za Božić sljedeće godine.“
Kröger je debitirao za HIM 25. srpnja tijekom koncerta iznenađenja na Qstock festivalu u Oulu u Finskoj. Koncert je originalno najavljen kao nastup RAMBO RIMBAUD, solo projekta Ville Vala.
HIM djeluje 23 godine, objavili su do danas osam studijskih albuma od kojih je peti, „Dark Light“ označen zlatnim od strane RIAA (Recording Industry Association Of America) što ih je učinilo prvim finskim rock bendom ikada sa zlatnim albumom u SAD-u. Pet je njihovih studijskih albuma doseglo zlatnu nakladu u Finskoj dok je „Razorblade Romance“ dostigao duplu platinastu nakladu u Finskoj te platinastu u Njemačkoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *