Loading...
Novosti

HIM-OV VILLE VALLO GOSTUJE NA BOŽIĆNOM SINGLU EX-HANOI ROCKS GITARISTA ANDYJA MCCOYA

HIM-OV VILLE VALLO GOSTUJE NA BOŽIĆNOM SINGLU EX-HANOI ROCKS GITARISTA ANDYJA MCCOYA

HIM_03082014-3044

Prema finskom časopisu Soundi, HIM frontman Ville Vallo gostuje na “Xmas song”, novom Božićnom singlu nekadašnjeg HANOI ROCKS gitarista Anyja McCoya. Službeni video kojeg je režirao Pete Veijalainen možete pogledati u nastavku.

„Xmas Song“ će u Finskoj izaći 07. prosinca za Ainoa Productions Oy.Pjesmu je snimio Sammy Aaltonen u Eastsound Studios i u njoj sudjeluju sljedeći glazbenici:

Guitar and vocals: Andy McCoy
Backing vocals: Ville Valo
Backing vocals: Roxsy Surowiak
Saxophone: Jone Takamäki
Bass: Matthew Janaitis
Drums: Gustaf Standertskjöld
Keyboards: Pate Kivinen

Osnovani u Helsinkiju 1979., HANOI ROCKS su svojim stilom utjecali na mnogo poznatije bendove poput GUNS N’ ROSES, POISON, SKID ROW i ALICE IN CHAINS.

Iako su se HANOI ROCKS ponovo okupili 2001., nekadašnji pjevač benda Michael Monroe nedavno je rekao kako još jedan reunion ne dolazi u obzir objasniviši kako su HANOI „odsvirali svoje i stali dobro se zabavljajući“.

HIM trenutno rade na svom dugoočekivanom nasljedniku albuma „Tears On Tape“ iz 2013., a čiji se izlazak očekuje tijekom sljedeće godine. To će biti prvi bendov album s bubnjarom Jukkom „Kosmo“ Krögerom“ (ex- HERRA YLPPÖ & IHMISET), koji je zamijenio Miku Kristiana Karppinena (a.k.a. Gas Lipstick) 2015.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *