Loading...
NajaveNovosti

HERBIE HANCOCK – JAZZ LEGENDA U ZAGREBU 26.11.2014.

HERBIE HANCOCK – JAZZ LEGENDA U ZAGREBU 26.11.2014. HerbieHancock-3
Bliži nam se 26.11. i prvi koncert ikad jazz legende Herbiea Hancocka – ovjenčanog glazbenika sa čak 14 Grammyja i jednog Oscara! Nakon višegodišnjih pokušaja da se ovu legendu dovede u Hrvatsku konačno će Herbie sa svojim bendom nastupit na predbožićnom koncertu u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Hancock je jedan od najznačajnijih jazz glazbenika svih vremena, ikona moderne glazbe čija karijera traje već pet desetljeća. Malo je izvođača u glazbenoj industriji koji su imali više utjecaja na akustični te electronic jazz i R&B od Herbieja Hancocka.
Herbie je ostvario niz značajnih suradnji. Na ‘Gershwin’s World’ surađuje s Joni Mitchell, Steviejem Wonderom, Kathleen Battle, the Orpheus Chamber Orchestrom, Wayneom Shorterom i s Chickom Coreaom.
Eklektični glazbenik ne bježi ni od suradnje s mladim izvođačima, pa ćete danas na Youtubeu pronaći i njegove radove s Johnom Legendom i Pink ili pak s Joss Stone.
‘Possibilities’, objavljen 2005., udružio je Herbieja s umjetnicima kao što su Sting, Annie Lennox, John Mayer, Christina Aguilera, Paul Simon, Carlos Santana i Damien Rice.
Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima, kioscima Tiska i u Tisak media centrima te na blagajni Lisinskog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *