Loading...
Novosti

HELLOWEEN, GAMMA RAY, SHADOWSIDE & HELLISH ROCK PART II – LJUBLJANA, KINO ŠIŠKA, 18.03.2013.

Hellish_Tour_Part_IIKoncert Helloweena i Gamma Raya, koji će se u sklopu Hellish Rock Part II Toura održati 18.03. (ponedjeljak) u Ljubljani, zbog zahtjevne je produkcije, a kako bi bili omogućeni svi optimalni uvjeti i ova noć bila nezaboravna za izvođače i publiku,preseljen u Kino Šiška. No, oprez! Kako je kapacitet te dvorane manji, samim tim u prodaji je i manji broj ulaznica, pa bi se svi koji imaju u planu vidjeti ovaj spektakl, trebali čim ranije pobrinuti za njihovu kupnju.

elloween i Gamma Ray prvi su puta na zajedničku Hellish Rock turneju krenuli 2007., a sada je ona dobila svoj ‘follow’ up. Helloween je nedavno objavio četrnaesti studijski album „Straight Out Of Hell“, a Gamma Ray nakon koncertnog DVD/2CD izdanja „Skeletons & Majesties“ u ožujku, točnije tri dana prije ljubljanskog koncerta, objavljuje EP “Master Of Confusion”.

Helloween – Nabatea (http://www.youtube.com/watch?v=4PKNaVHi4Os)

Gamma Ray – Rise (http://www.youtube.com/watch?v=Eh8UlmwktwQ)

Brazilska hard rock/heavy metal skupina Shadowside, koja je zahvaljujući energično-eksplozivnim nastupima dobila nadimak „Brazilian Metal Hurricane“, bit će specijalni gost koncerta.

Angel With Horns (http://www.youtube.com/watch?v=bmpib_jyo20)

ULAZNICE:

Cijena ulaznica u sustavu OnParole (http://www.on-parole.com/shop/en/tickets/39998-helloween-gamma-ray-ljubljana-18032012-vstopnica-ticket.html) je 29 eura, a na dan koncerta, na blagajni dvorane koštat će 32 eura. Ulaznice se mogu platiti preko PayPala ili Bank wirea, a kod kupovina e-ulaznica ne plaća se poštarina.

Ulaznice u Hrvatskoj dostupne su i u sustavu Eventim (http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/helloween-ljubljana-kino-siska-306253/event.html) po cijeni od 30,50 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *