Loading...
Novosti

HATEBREED, URBAN & 4, DEAFNESS BY NOISE I QUASARR NA ROKAJU!

Ovotjedni paket potvrđenih izvođača Rokaja donosi nam na festival četiri jako zanimljiva koji uživaju izniman ugled kod publike, ali i kod radijskih urednika. Potvrda njihovih nastupa dolazi nam u tijeku akcijske prodaje limitirane količine jednodnevnih ulaznica koja traje do 22. ožujka.

Line up Rokaj Festa obogatili su grupe Hatebreed, Urban & 4, Deafness By Noise i Quasarr.

Hatebreed – Jedan od najintenzivnijih i najimpresivnijih svjetskih live bandova vraća se u Hrvatsku nakon nekoliko godina, srušiti sve pred sobom na ovogodišnjem Rokaj festu! Američki hard core razarači u četvrtak 07.06. podsjetiti će domaću publiku zašto nose epitet “nezaustavljive live mašine”, kako su ih više puta prozvale inozemne tiskovine.

Urban & 4 – Predvođeni jednim od najboljih i najkarizmatičnijih vokala ovih prostora, Damirom Urbanom, ovaj sjajan kvintet donijet će na Rokaj dah rocka sa Kvarnera. Urban i njegova četvorka spadaju u onaj red nepredvidljivih izvođača čiji je svaki koncert potpuno novi doživljaj. Svirka na Rokaju bit će njihov prvi veliki zagrebački koncert u 2012. godini.

Deafness By Noise – Jako je malo hrvatskih bendova koji u svijetu uživaju takav ugled kao samoborski Deafness By Noise. Više od 20 godina beskompromisne borbe na prvoj liniji HC fronte donijeli su im respect publike, ali i bezrezervnu podršku veličina kao što su Biohazard, Sick Of It All, Madball ili Agnostic Front. Svi oni pojavljuju se u traileru za posljednji DBN album “Aim To Please”. Ovi kultni hardkoraši dolaze na naš festival zavrtiti pravi domaći mosh pit.

Quasarr – Ovaj profinjeni indie pop rock sastav sa dva sjajna albuma osvojili su domaću publiku i medije i pokazali iznimnu širinu i snagu nadaleko poznate riječke glazbene scene. Quasarr je uspio uživo spojiti loopove s violinama, pop pjesme sa zborom, klasičan rock koncert sa performanceom i sve će nam to još jednom prezentirati na Rokaj Festu.

JEDNODNEVNE I FESTIVALSKE ULAZNICE

Kontigent limitiranih jednodnevnih ulaznica za Rokaj Fest po cijeni od 170 kn u prodaji se nalazi od 9. ožujka. U prodaju je pušteno 500 komada za svaki dan I u prodaji će biti do četvrtka 22. ožujka ili do isteka zaliha.

Jednodnevne ulaznice će nakon toga biti dostupne u posljednjem tjednu uoči festivala, od 01. do 06. lipnja.

Festivalske ulaznice za oba dana Rokaj festa u prodaji su po cijeni od 230 kn.

LINE UP

Trenutni line up Rokaj Festa pod danima izgleda ovako:

Četvrtak, 07.06. – TBF, Urban&4, Enter Shikari, Lagwagon, Skindred, Hatebreed, Nina Romić, Theophilus London, S.A.R.S., Quasarr, Pasi.

Petak, 08.06. – Slayer, Mastodon, Gojira, Father, Igut, PipsChips&Videoclips, Deafness By Noise, Roots Manuva, General Woo.

PRODAJNA MJESTA

ZAGREB:

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Aquarius CD Shop, Maksimirska 16

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Dallas Music Shop, Teslina 16

Dirty old shop, Tratinska 22

Tvornica Kulture, Šubićeva 2

RIJEKA, SPLIT I ZADAR:

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Dallas Music Shop Split, Narodni trg 14

Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2

Dallas Music Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

Sva Eventimova prodajna mjesta diljem Hrvatske i inozemstva, kao i www.eventim.hr.

www.rokajfest.com

www.facebook.com/rokajfest

www.twitter.com/rokajfest

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *