Loading...
NajaveNovosti

HARRY POTTER HALLOWEEN PARTY 31.10. U METROPOLISU

Ministarstvo magije u suradnji sa Metropolis clubom  pripremilo je 31.10.2018  zastrašujući Harry Potter Halloween party. Bit će to događaj kojeg svaki pravi maskirani ili nemaskirani Halloween fan ne smije propustiti!Začarana i posebno aranžirana za ovu prigodu, možda jedinstvena scarry zabava na ovim prostorima i noć koju ćete još dugo i dugo sanjati u vašim najgorim morama!

Vještice, demoni, trolovi, zombiji, vražice, vampiri i čarobnjaci dođite u Odaje tajni i zaplešite na u noći kada se mjesec svojim punim sjajem osvjetljava podij. U jezivom ambijentu izmjenjivati će se dobra glazba i scarry atmosfera, a na vama je samo da navučete svoje maske i budete što želite. Svijetleće bundeve smiješiti će vam iz kutaka , lebdeće svijeće, dementori, pauci, sove, metle krasit će jezive odaje Metropolis cluba, a otrovna pića će se posluživati na svakom dijelu šanka. Na vama je samo da nas uveselite originalnošću vaše maske….i da se ne zapetljate u hrpu paučine koja vas očekuje na svakom koraku.

Odaja tajni je otvorena drugu godinu za redom i u njoj vas očekuje najluđi party povodom noći vještica.

Noć kada naše jezivo ja izlazi i pleše pod zastrašujućim svjetlima, tjerajući tako sve loše od sebe i prepuštajući se zabavnim ritmovima. Obucite svoje tamne skute, zacrnite lice, umaljajte se krvlju jer nećete zažaliti. Osim što će sve biti u Harry Potter stilu, očekuju vas i super tematski kokteli, prigodna tombola i izbor za najbolju masku, te dva DJ-a koja će cijelu noć puštati pop trash muziku i još mnogo toga. Dobru glazbu prekinut će povremeni vriskovi ili sablasni zvukovi kojima će vas naši Dj-i podsjetiti da je ipak sve moguće u Noći Vještica te da je pred vama jedan nadasve jezivo zabavan party.

U klubu će vas dočekati jeziv ambijent, najukusniji tematski čarobni kokteli i najbolji plesnjak na ovoj strani polutke. Za stravično dobru atmosferu pobrinut će se oni-čije-ime-se-ne-smije-spomenuti.

Bit će to događaj kojeg svaki pravi maskirani ili nemaskirani Halloween fan ne smije propustiti. Začarana i posebno aranžirana za ovu prigodu, možda jedinstvena scarry zabava na ovim prostorima i noć koju ćete još dugo i dugo sanjati u vašim najgorim morama!

Na party su također pozvani dementori, pauci, vukodlaci pa čak i smrtonoše stoga savjetujemo da se prikladno zamaskirate i pripremite čarobne štapiće jer će najbolje maske osvojiti vrijedne nagrade. Kupnjom ulaznice automatski sudjelujete u tomboli prepunoj fantastičnih nagrada. Bit će to događaj kojeg svaki pravi maskirani ili nemaskirani Harry Potter Halloween fan ne smije propustiti.

Cijena ulaznice je 6 srpova i 11 knutova (20 bezjačkih kuna) po srednjem tečaju HČB-a. Parking za metle je osiguran, a letimreža radi do ponoći.

Animagusima je zabranjeno sudjelovanje u izboru maske.

Ulaznice možete kupiti u sustavu ENTRIO.HR ili direktno na dan eventa na ulazu u Metropolis klub.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *