Loading...
NajaveNovosti

HARD TIME PREMIJERA SPOTA “ROCK’N’ROLL” U PETAK, 9.5., NA CMC-U

hard timeNakon što je Hard Time u utoRock 29.04. u klubu Hard Place uz kratku svirku predstavio novog gitaristu, Igora Lipovaču, i novi spot za novinare, prijatelje i fanove, video za pjesmu „Rock’n’roll“ moći će pogledati i svi ostali premijerno na programu CMC televizije u petak 09.05. u 19 sati u Vijestima CMC-a.
Kako je novi album Hard Time-a pri kraju tako je upravo objavljena i novo dizajnirana web stranica www.hardtime-band.com na kojoj svi fanovi banda mogu saznati sve relevantne informacije, kontaktirati band, nabaviti merchandise, pogledati spotove, čuti novu glazbu…
Drugi singl koji najavljuje izlazak albuma je pjesma „Rock’n’roll“ za koju je zadnjeg dana prošle godine snimljen spot! Klasična žestoka Hard Time pjesma, na tragu starih AC/DC, sa pravim rockerskim tekstom zasigurno će postati jedan od aduta na koncertima. Kako je klub Hard Place krenuo u preseljenje na novu lokaciju u NSK, tako su dečki iz banda Hard Time iskoristili zadnju šansu da snime video u starom prostoru prije rušenja! Predzadnji dan prošle godine ekipa se sakupila i zabilježila posljednje video snimke iz legendarnog kluba u Šubićevoj. Za snimanje su bile zadužene dvije ekipe mladih kreativaca za ovu priliku zazvani Meistercube ili Smartwerk Production, a u stvari se radi o Meisterwerk Productions: Igor Meister Malečić (kamera) i Margita Grubiša (kamera), te Smartcube Productions: Vedran Weco Tomac (kamera/fotografija) i Melisa Karić (fotografija).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *