Loading...
Novosti

HALLOWEEN 2016 – BAL ČUDOVIŠTA

Halloween Party
Bal Čudovišta / Monsters Ball
20.10.2016. Subota
HARTERA / Rijeka
Ulaz: 13kn
(◣_◢)

Image and video hosting by TinyPic

Najveći Halloween Party u Hrvatskoj ove godine upriličit će posebno izdanje i prizvati sve ljubitelje mračnog i mističnog da se zabave na ovoj jedinstvenoj večeri no ovog puta na potpuno novoj lokaciji 29.10.2016.
Naime, ovogodišnji, sad već dobro poznati riječki Halloween Party, koji se do sada održavao u Palachu, seli na prostore bivše tvornice papira Hartera tako otvarajući svoja vrata još većem broju posjetitelja i novim mogućnostima uređenja stvarajući poseban ambijent starog ukletog dvorca. Na dva floora organizator i gospodar ceremonije Kralj Zla i njegovi mali podanici iz Udruge The Hauntlings kao i svake godine održat će mnoštvo zabavnog programa i nagradnih igara poput Najbolje Maske, Kola Nesreće, izbora za Kraljicu Vriske i mnogih drugih. Pod ovogodišnjom temom „Bal Čudovišta“ ( Monsters Ball) posjetitelji će zaplesati u najmračniju noć i otjerati zle duhove te tako prizvati zimu. Ulaz na događaj je kao i svake godine prigodnih 13kn, a posjetitelje će dočekati posebno dekorirana Hartera, mračnija nego ikad do sada.

Tamnica, Ukleti vrt, Ogledalo Strave i Katakombe
Hartera je zbog svoje veličine omogućila korištenje mnoštvo prostorija pa svaka od njih dobiva svoj naziv i prigodno uređenje. Tako će na katu Hartere posjetitelje dočekati Ukleti Vrt kao chill area koji vodi u stravičnu Tamnicu i portal u drugu dimenziju pod nazivom Ogledalo Strave, a sam glavni floor pod nazivom Katakombe, koji se nalazi pokraj velike hale točnije ispod terase u tunelu, obavit će mrakom sve posjetitelje i ustrašiti nemtrvim stanovnicima podzemlja. Glazbene poslastice ovog puta će i dalje biti najbolji hitovi 80’ih, a zavrtit će se i pokoji twist i swing kako bi se ostalo u tonu ovogodišnje teme. Naravno biti će tu i koja poslastica novijeg izdanja.

Tematsko natjecanje za Najgoru Masku
Tema ovogodišnje Noći Vještica priziva sjećanje na old school priče i filmove koji su po prvi puta u povijesti ledili krv u žilama našim pradjedima i prabakama. Tako se pozivaju svi da iskopaju najluđe kostime i maskiraju se u Draculu, vještice, duhove, vukodlake, Frankensteina, mumiju, zombie, vampire ili bilo koje stare likove te se tokom večeri pripreme na natjecanje za Najgoru Masku! Nagrade su izuzetno bogate, a bome i zlokobne.

Izbor za Kraljicu Vriska
Uz nagradnu igru za najbolju masku održat će se ovogodišnji izbor za Kraljicu Vriska.
Kao i prošlih godina oko 01h iza ponoći pozvat će se sve dame zavidnih vokalnih mogućnosti da prodrmaju Harteru i zavrište u mikrofon po uzoru na legendarnu kraljicu vriska Jamie Lee Curtis koja svojim vriskom u filmskim nastavcima „Halloween“ već desetljećima ledi krv u žilama. Pobjednica ovog natjecanja osvaja prigodnu krvavu lentu „Kraljice Vriska 2015“ i naravno vreću odvratnih nagrada!
http://en.wikipedia.org/wiki/Scream_queen

Face Paint Štand
Za one koji se ne stignu zamaskirati, nalaziti će se specijalni „Face Paint“ štand na kojem će se posjetitelji za malu donaciju pretvoriti u pravo čudovište iz najgorih noćnih mora. Svakako zavirite na štand i ne budite luzer bez maske 😉

Ulaz
Upad na ovogodišnje mračno slavlje iznosi nesretnih 13,00kn, a vrata Hartere se otvaraju u 21h.

Kako je bilo prošlih godina možete provjeriti na ovom linku:
https://www.facebook.com/okcpalach/photos/?tab=album&album_id=1179411612077002

Preko 1500 posjetitelja zamaskiranih u najgora čudovišta veselit će se, plesati i zabavljati do kasno u noć i otjerati zle duhove te prizvati jesen i zimu. Pridružite im se i vi!

Happy, Happy Halloween!

Udruga The Hauntlings:
https://www.facebook.com/The-Hauntlings-359715434116081/timeline/

Udruga Ri Rock
http://www.rirock.hr/

Medijski podržali:
www.perun.hr
www.mojarijeka.hr
http://www.novilist.hr/
http://www.metaljacketmagazine.com/
www.venia-mag.net
www.soundguardian.com

Savez Udruga Molekula:
www.molekula.org
www.facebook.com/su.molekula
www.twitter.com/sumolekula

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *