Loading...
NajaveNovosti

GUSTAFI NAJAVLJUJU ŠTALU NA KROVU MSU!

GUSTAFI NAJAVLJUJU ŠTALU NA KROVU MSU!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANakon Rudek Cargo Trija, Elementala i Urban & 4, „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ ove subote, 12. srpnja, u 21:00 sat na krovu MSU-a nudi sasvim drugačiju svirku od prethodnih. Iako kilometrima daleko od Istre, na vrhu muzeja Zagrepčani će moći ovog puta uživati u pravoj istarskoj atmosferi uz brze i vesele ritmove legendarnih Gustafa. Po već poznatom receptu, Gustafi i ovim koncertom najavili su prirediti „štalu“ na krovnoj „teraci“ muzeja čime će bez sumnje začiniti subotnju večer svim ljubiteljima dobre svirke, a spojem lokalnog i internacionalnog zvuka iznova potvrditi „Ljeto u MSU! uz Jadransko“ vrhunskom kulturološkom manifestacijom koje se odvija u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim pokroviteljstvom Jadranskog osiguranja.

I ovog puta za jednu ulaznicu od 79 kuna može se prošetati velikom retrospektivnom izložbom Vlaste Delimar „To sam ja“, nakon toga pogledati najbolje filmove sezone „Best of Metropolis“ u klimatiziranoj dvorani Gorgona u prizemlju muzeja i potom se popeti na krov i uživati u gotovo dvosatnom koncertu legenadarnog istarskog benda. Budući da je broj ulaznica ograničen zbog sigurnosti ove atraktivne lokacije, ulaznice osigurajte na vrijeme preko Entrio prodajne mreže ili na blagajni MSU-a, a ovog puta postoji i dodatni razlog za pravovremeno osiguravanje ulaznica. Svakim danom, prvih 20 „ranih pričica“, za 2 kupljene ulaznice, Carling časti trećom ulaznicom i pivom, a prvih deset koji su kupili 2 ulaznice, “paketnom” ulaznicom koja vrijedi za 3 osobe uz Carling pivo. Također svi poznavatelji istarskog slanga imaju priliku na Facebook stranici MSU-a osvojiti ulaznicu te susret s Gustafima i druženje u backstage-u.

A kakav „rusvaj“ se može očekivati na atraktivnoj lokaciji krova u MSU nagovijestio je predvodnik Gustafa, Edi Maružin: „S užitkom dolazimo u Zagreb, grad koji nas je uvijek lijepo primao, još od ’81. , od Lapidarija na dalje. Velik je to grad u kojemu se uvijek nađe netko tko će s guštom slušati našu glazbu i sudjelovati aktivno u našoj Štali. Posebna nam je čast sudjelovati u programu koji je okupio eminentna imena naše rock scene, kao da sam ih i sam birao, a još k tome popraćena izložbom naše omiljene Vlaste Delimar i dobrim filmovima – izvrsna inicijativa. A uostalom i sam koncert u MSU daje nam posebnu motivaciju, nastup na krovu još i više. Žao mi je samo što se nisam sjetio da u sklopu svega predstavimo barem jednog istarskog vinara i pršutara da Istra bude šire predstavljena. Vjerujem da će idući put biti i toga. Dakle, dragi prijatelji, vrijeme je da i vi izađete na krov i ovu subotu se pridružite akciji u MSU. Gustafi vas čekaju!

Gustafi i njegove frakcije, Veterinari i Banditi, poznati su po tome da žive i rade punim plućima stvarajući novi materijal koji zaigurno vodi glazbenu scenu u svjetliju budućnost. Upravo su završili jednu „mini turneju“ od tri nastupa s novim prijateljima iz Londona „The Penny Black Remedy“ i s njihovim vođom Keithom M Tompsonom. Na jesen misle započeti rad na zajedničkom autorskom materijalu, a ostatak vremena koriste za uzgoj hrane od koje, kako kažu, mozak bolje funkcionira i komponira.

Ove subote, osim velikog koncerta Gustafa i posjeta izložbi Vlaste Delimar, mogu pogledati dvije filmske projekcije nagrađivanih francuskih filmova. Radi se o filmu „Mamin Dečkić“ koja počinje u 17:30 te „Adelin život“ s početkom u 19:30 sati. Izložba Vlaste Delimar pod nazivom „To sam ja“ bit će otvorena za sve posjetitelje radnim danom od 11 do 21 sat, a subotama od 11 do 24 sata sve do kraja ljetne sezone koja završava Vlastinom rođendanskom zabavom 31. srpnja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *