Loading...
Novosti

GUNS N’ ROSES: SLUŽBENA SNIMKA PRVOG REUNION KONCERTA IZ LAS VEGASA

GUNS N’ ROSES: SLUŽBENA SNIMKA PRVOG REUNION KONCERTA IZ LAS VEGASA

gunsnroseslasvegassoldout2016

Službena snimka GUNS N’ ROSES koncerta koji se održao 8. travnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu dostupna je u nastavku.

Samo su pjevač Axl Rose, gitarist Slash i basist Duff McKagan iz postave GN’R iz „Appetite For Destruction“ ere nastupili u Las Vegasu i pet drugih reunion koncerata koji su uslijedili (drugi u Las Vegasu i nekoliko u Mexico Cityju i Coachella Valley Music and Arts festivalu). Pridružili su im se klavijaturist Dizzy Reed, gitarist Richard Fortus i bubnjar Frank Ferrer. S njima je nastupila i klavijaturistica Melissa Reese.

Na tim je koncertima Rose nastupio u istom ili sličnom tronu kakovg je Dave Grohl koristio prošle godine na FOO FIGHTERS koncertima nakon što je slomio nogu. Rose je publici prije izvedbe „Rocket Queen“ 8. travnja rekao: „Želim zahvaliti Daveu Grohlu na ovom; bilo je to lijepo od njega.“

GUNS N’ ROSES su navodno dobili 8 milijuna USD za dva nastupa na Coachelli i zaraditi će u prosjeku 2.75 milijuna USD po nastupu na „Not In This Lifetime“ turneji koja je krenula 23. travnja iz Detroita u Michiganu.

Rose je nastupio i kao gostujući AC/DC vokalist 7. svibnja u Lisabonu u Portugalu. S njima će nastupiti i na 10 odgođenih sjevernoameričkih kooncerata, a datumi će biti objavljeni uskoro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *