Loading...
Novosti

GUNS N’ ROSES – REUNION NA KLUPSKOJ BINI

GUNS N’ ROSES – REUNION NA KLUPSKOJ BINI

GNR-Axl2016

Guns N’ Roses su odsvirali 16 pjesama na reunion koncertu u losangeleskom klubu 01. travnja gdje su i započeli karijeru, no očekivano gostovanje Stevena Adlera nije se dogodilo.

Frontman Axl Rose, gitarist Slash i basist Duff McKagan uz sebe su imali Richarda Fortusa, klavijaturista Dizzy Reeda te bubnjara Franka Ferrera u Troubadouru gdje su započeli s nastupima ranih 1980.-ih.

Koncert pred 400 fanova je donio uglavnom klasike iz njihovih ranih dana – iako su odsvirane i naslovna pjesma albuma „Chinese Democracy“ kao i „Better“, po prvi puta sa Slashom na mjestu glavnog gitarista.

Mobiteli i kamere bili su zabranjeni od strane kluba, no unatoč tome nekoliko je fanova uspjelo snimiti video i foto materijale.

Guns N’ Roses su potvrdili detalje sjevernoameričke turneje koja će donijeti još šest reunion koncerata ovaj mjesec. Ovaj dio turneje nazvan je Not In This Lifetime tour što referira na Roseov citat iz 2012. kad su ga pitali hoće li se reunion ikada dogoditi. The Cult gitarist Billy Duffy rekao je kako GNR planiraju svirati i drugdje diljem svijeta.

Guns N’ Roses Troubadour setlist:
It’s So Easy
Mr Brownstone
Chinese Democracy
Welcome To The Jungle
Double Talkin’ Jive
Live And Let Die
Rocket Queen
You Could Be Mine
Speak Softly Love
Sweet Child O’ Mine
New Rose
Better
Knockin’ On Heaven’s Door
My Michelle
Nightrain
The Seeker
Paradise City

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *