Loading...
Novosti

GREEN DAY STIŽU U BEOGRAD 27. SVIBNJA 2013.!

Jedan od najpopularnijih punk-rock bendova unazad gotovo dva desetljeća, GREEN DAY, u sklopu turneje na kojoj će promovirati svoja nova izdanja, album trilogiju, “Uno! Dos! Tre!” stiže u Beograd, 27. svibnja, gdje će nastupiti na koncertu naziva Calling koji će se održati u velikom parku Donjeg grada ispod bedema beogradske tvrđave.

Ovo će ujedno biti prvi i jedini koncert američkih punk rockera na području bivše Jugoslavije. Bend koji je u dosadašnjoj karijeri objavio 11 studijskih albuma, prodao više od 65 milijuna istih, osvojio pet nagrada Grammy i nekoliko TV nagrada ne treba posebno predstavljati.

Green Day sljedeće će godine predvoditi mnoštvo festivala, a kao headlineri nastupiti će I na beogradskom festivalu Calling.

U svom prvom izdanju festival naziva Belgrade Calling održao se prošle godine, od 27 do 30. lipnja kada su nastupili Ozzy Osbourne and Friends, Faith no More, The Cult I drugi.

Informacije o drugim bendovima koji će činiti okosnicu festivala te o cijenama ulaznica i pretrodaji slijede vrlo uskoro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *