Loading...
NajaveNovosti

GORGOROTH, KAMPFAR I GEHENNA 17.12. U NOVOJ GORICI

GORGOROTH, KAMPFAR I GEHENNA 17.12. U NOVOJ GORICI

Mostovna i Pieffe predstavljaju crni, crnji, najcrnji četvrtak \m/

BLACKFEST OVER X-MASS 2015

gorgoroth_kampfar_gehenna_mostovna2015

Klub KC Mostovna u slovenskoj Novoj Gorici se polako pretvara u black metal meku, a taj status će dodatno oplemeniti i gostovanje turneje Blackfest over X-Mass koja je okupila legendarne bendove GORGOROTH, KAMPFAR i GEHENNU. Koncert će se održati u četvrtak 17.12. s početkom u 21:00. Cijena ulaznica će biti poznata uskoro.

GORGOROTH (Black Metal – NOR)
Gorgoroth je jedan od najzloglasnijih norveških black metal bendova. Osnovao ga je Infernus, do danas jedini preostali originalni član benda, davne 1992. u Bergenu. Ime su odabrali prema Mordorskoj pustoši kojom vladaju zlo i tama iz Tolkienovog Gospodara prstenova. Na turneji će predstaviti svoj najnoviji studijski album “Instinctus Bestialis”.

KAMPFAR (Norse Black Metal – NOR)
Norveški viking metalci Kampfar ratoborno i silovito napadju svoji poganskim glazbenim izričajem koji ujedinjuje black metal s norveškim folklorom. Njihov je zadnji album “Djevelmakt” izašao prošle godine za Indie Recordings, a bend će već ove godine sredinom studenog objaviti i novo izdanje koje nosi ime “Profan”.

GEHENNA (Black Metal – NOR)
Sirovi norveški black metal koji svoje gađenje prema čovječanstvu širi još od 1993. Zadnji im je album pod nazivom “Unravel” izašao prije dvije godine za Indie Recordings.

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *