Loading...
Novosti

GORGOROTH I VADER U ZAGREBU – OTKAZANI!

Umjesto najavljenih u Zagrebu i Beogradu, koncerti bendova Gorgoroth i Vader održat će se u Skoplju i Novom Sadu, kao i prethodno najavljenoj Ljubljani.

U okviru europske turneje “The Sign of Hell Tour 2011″ norveški black metal bend Gorgoroth i poljski death metal bend Vader, uz support benda Valkyrja iz Švedske koji ih prati na cijeloj turneji, prvi koncert na području ex-YU održat će u Skoplju 6. prosinca u klubu Havana. Ulaznice za ovaj koncert koštaju 600 dinara.

Nakon najava da će 7. Prosinca  “The Sign of Hell Tour 2011″ obuhvatiti i Zagreb, ipak je sada potvrđeno da će tog dana Gorgoroth, Vader i Valkyrja uz goste nastupiti u Novom Sadu. Mjesto održavanja black-death metal spektakla je klub Route 66. Pretprodaja ulaznica po cijeni od 2000 dinara u Beogradu, Novom Sadu i Subotici kreće 1. studenog uz naglasak organizatora da je broj ograničen na 300.

Kao što je i ranije najavljeno, poslijednji nastup na ex-YU prostoru održat će se 8. prosinca u Menzi Pri Koritu u Ljubljani.

Gorgoroth i Vader, imaju nova izdanja koja će promovirati na predstojećoj turneji. Gorgoroth su reizdali album “Under the Sign of Hell” iz 1997., dok je Vader objavio album “Welcome To The Morbid Reich”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *