Loading...
NajaveNovosti

GOOD VIBRATIONS OVE SRIJEDE U VINTAGE INDUSTRIAL BARU!

GOOD VIBRATIONS OVE SRIJEDE U VINTAGE INDUSTRIAL BARU!

gv_12015Kundyak Mezhie je četveročlani psychodelic rock bend iz Splita u sastavu Branko (vokal/gitara), Srky (bubnjevi), Marijan (gitara) i Oggy (bass). Premda su osnovani još 2005. godine, prvi nastup u Zagrebu su imali tek prije nekoliko mjeseci. Odličan dojam kojeg su ostavili pred punim Klubom, rezultirao je i pozivom za gostovanje u Vintage Industrial Baru.

AEnima je Tool tribute bend iz Umaga. Čine ga Goran Balaban (vokal),Dean Rasberger (gitara),Marko Tomić(bubnjevi) i Davor Pavelić (bass). Momci veoma vjerno prenose glazbu i energiju ovih američkih velikana, a u Zagrebu ste ih do sada mogli vidjeti na hvaljenom nastupu u Tvornici Kulture.

Pars Petrosa je psychdelic/alt rock trojac iz susjednog Samobora. Nakon duže koncertne pauze povratnički nastup su imali upravo na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru krajem siječnja 2014. Godine. Dakle gotovo točno godinu dana poslije momci se vraćaju u već poznato okruženje još jednom izrokati Vintage.

From Another Mother je tročlani progressive/psychodelic/stoner rock bend koji postoji od studenog 2012. Godine, prvotno pod imenom Flowmaster. Do sada su svirali u mnogim zagrebačkim rock klubovima, a spremaju se i za ulazak u studio i snimanje albuma prvijenca!

Nakon bendova ključeve u svoje ruke preuzima DJ Kneža i roka hitove do kraja večeri. Upad je 20kn, a početak u 20:30h. Vidimo se!

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *