Loading...
Novosti

GLASINE KAŽU KAKO SLASH FEAT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS ZAVRŠAVAJU NOVI STUDIJSKI ALBUM

Slash-ov solo bend naziva SLASH FEATURING MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS, kažu glasine, završava rad na novom studijskom albumu.

GUNS N’ ROSES gitarist nije službeno potvrdio povratak u studio i rad na nasljedniku albuma „World On Fire“ (2014.), no vjeruje se kako s kolegama iz benda snima od siječnja.

Glasine o novom CONSPIRATORS albumu započele su u prosincu kada je Slashova djevojka Meegan Hodges na Instagramu fanovima obznanila kako je gitarist u studiju s pjevačem Mylesom Kennedyjem s kojim snima novi CONSPIRATORS album. Kennedy je kratko nakon toga u radijskom intervjuu izjavio kako nema konkretnih planova za ponovni rad sa Slashom na novoj glazbi. Pjevač, koji predvodi ALTER BRIDGE, nadovezao se i izjavom kako će veći dio 2018. godine provesti na turneji na kojoj će promovirati samostalni album „Year Of The Tiger“ dok će u 2019. najvjerojatnije dominirati njegove obaveze prema ALTER BRIDGE.

Nakon što je SLASH završio turneju s CONSPIRATORS za album „World On Fire“ 2016.,  započele su glasine o dugo očekivanoj turneji s GUNS N’ ROSES.

Trenutna GUNS turneja, na kojoj zajedno nastupaju Slash te Axl Rose i Duff McKagan od originalnih članova benda, započela je u travnju 2016. i od tada je zaradila više od 400 milijuna dolara, a dodani su i novi europski datumi za nadolazeće ljeto.

GUNS N’ ROSES ne nastupaju od studenog kada je završila sjevernoamerička stadionska turneja te nastupi u arenama u sklopu povratničke turneje „Not In This Lifetime“, sa tri nastupa u Los Angelesu.

Unatoč uspjehu turneje, nema naznaka kako GUNS N’ ROSES namjeravaju u skorije vrijeme snimiti novi album. Zadnji GUNS studijski album, „Chinese Democracy“, izašao je 2008. sa Axlom Roseom kao jedinim članom klasične postave benda. Zadnji album koji su zajedno snimili Rose, McKagan i Slash je „The Spaghetti Incident?“ iz 1993.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *