Loading...
Novosti

GITARIST SLAYERA PROPUŠTA EUROPSKU TURNEJU

Zbog teškog zdravstvenog stanja, gitarist Slayera Jeff Hanneman neće svirati na nadolazećoj europskoj turneji benda.

Bend se oglasio izjavivši: „ Kao što znate, Jeffje prije godinu dana pretrpio ubod pauka, ali možda ne znate da su se stvari nekoliko dana nakon odlaska s Hitne pogoršale. Bilo je govora o tome da će trebati amputirati ruku i nismo znali ima li uopće nade u oporavak. Bio je u medicinski induciranoj komi nekoliko dana te je podlegnut operacijama kako bi mu se uklonilo mrtvo i umiruće tkivo s ruke. Jasno je, dakle, da je bio u strašnom stanju. Sada je prošlo oko godinu dana otkako je izašao iz bolnice i otada je morao učiti ponovo hodati, imao je bolna presađivanja kože i išao na rehabilitaciju kako bi ojačao ruku; ipak, najbolje od svega, svirao je gitaru.

Svi smo bili ushićeni kada nam se pridružio na stageu prije godinu dana na „Big Four“ showu u Coachellai. Nakon toga pružali smo mu potporu i nadali se da će uskoro s nama nastupati oporavljen i u punoj snazi.

Dok se Jeffposvećivao pisanju i dolazio na probe u proteklih nekoliko tjedana, odlučio je da mu treba više vremena za oporavak. Naravno, svi smo uz njega i poštujemo njegovu odluku. Jako smo zahvalni što je Gary Holt (Exodus)uskočio na njegovo mjesto i što će biti s nama dok se Jeff ne oporavi do kraja. Koliko će to trajati, ne znamo. Također bismo vam željeli reći da radimo na novom albumu Slayera. Napravili smo nekoliko stvari, a album će bit završen kad završimo turneju kasnije ove godine.Gary će nam se pridružiti na turneji po Europi i Velikoj Britaniji u svibnju i lipnju pa se vidimo  na  ( Rockstar Energy Drink) Mayhem Festivalu.

One comment
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *