Loading...
NajaveNovosti

GIBONNI POMAŽE UGROŽENIM KRAGUJEVČANIMA

GIBONNI POMAŽE UGROŽENIM KRAGUJEVČANIMA

Gibonni-Banja Luka 01Hrvatski glazbenik Gibonni odlučio je novčano pomoći pet trenutno najugroženijih obitelji u Kragujevcu (Srbija) gdje prvi put u karijeri dolazi povodom nastupa na glazbenom festivalu Arsenal u petak, 27. lipnja.

Centar za socijalni rad “Solidarnost” grada Kragujevca predložio je da pomoć dobije pet obitelji, čijim članovima je pored ranijeg teškog socijalnog položaja sada životna egzistencija dodatno ugrožena posljedicama nedavnih poplava koje su ozbiljno oštetile njihove ionako skromne i neuvjetne stambene objekte.

Gibonni je u dogovoru sa organizatorima Arsenal festa izdvojio 5.000 eura, odnosno po 1.000 eura pomoći za svaku ugroženu porodicu.

Kantautor iz Splita Zlatan Stipišić Gibonni je 2003. godine imenovan za UNICEF-ovog ambasadora dobre volje. Sudjelovao je u brojnim humanitarnim koncertima i akcijama za borbu protiv gladi i siromaštva.

Više o Arsenal festu:
http://www.arsenalfest.rs/index.php

Gibonni će za nešto više od dva tjedna nastupiti s Deep Purple, 15. srpnja u Zadru te dan kasnije, 16. srpnja u Ljubljani. Ulaznice za oba koncerta su dostupne u sustavu Eventima te na www.eventim.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *