Loading...
Novosti

GHOST U LIPNJU IZDAJU NOVI ALBUM, OBJAVLJEN VIDEO ZA SINGL „RATS“

GHOST za 1. lipnja planiraju izdati novi album naziva „Prequelle“ putem diskografske kuće Loma Vista Recordings. Materijal je prošle godine snimljen u štokholmskom Artery Studios s producentom Tomom Dalgetyjem (OPETH, ROYAL BLOOD), dok je u siječnju odrađen miks u kalifornijskom Westlake Studios uz Andyja Wallacea (NIRVANA, SLAYER).

U nastavku pogledajte video za prvi singl s albuma, pjesmu „Rats“. Za režiju je zaslužan Roboshobo (Robert Schober), koji je surađivao sa skupinama METALLICA, ALICE IN CHAINS, MASTODON i GREEN DAY, između ostalih.

Popis pjesama:

  1. Ashes
  2. Rats
  3. Faith
  4. See The Light
  5. Miasma
  6. Dance Macabre
  7. Pro Memoria
  8. Witch Image
  9. Helvetesfönster
  10. Life Eternal

Na albumu „Prequelle“ predstavit će se novi vođa, Cardinal Copia, koji je nedavno debitirao na privatnom čikaškom nastupu održanom 6. travnja. Njegov prethodnik, Papa Emeritus III., silom je udaljen s pozornice tijekom posljednjeg koncerta s turneje za album „Meliora“ prošle jeseni, prilikom čega se pojavio Papa Zero kako bi najavio početak „srednjeg vijeka.“ Svi tzv. pape – osim starijeg Zero – i Cardinal Copia isti su čovjek, odnosno GHOSTOV osnivač i pjevač Tobias Forge.

Forgeov novi alter ego prvi će nastup s GHOSTOM održati 5. svibnja u Kaliforniji, kad započinje njihova sjevernoamerička turneja.

Forge je prošle godine otkrio svoj identitet prilikom odgovora na tužbu koju su podnijela četiri bivša člana skupine, optužujući ga za nezakonito zadržavanje njihova dijela zarade od prodaje GHOSTOVIH albuma i održanih koncertnih turneja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *