Loading...
Novosti

GARY LIGHTBODY IZ SNOW PATROLA SNIMIO DUET S COUNTRY ZVIJEZDOM TAYLOR SWIFT

Snow Patrolov frontman, Gary Lightbody je napisao i snimio duet s američkom ljubimicom, mladom ali velikom country zvijezdom ovjenčanom Grammyima, Taylor Swift za njen novi album “Red”, koji je upravo objavljen. Pjesma se zove “The Last Time”.

Inače se zna da je Taylor veliki fan benda Snow Patrol, pa je tako bila oduševljena mogućnošću da upozna Lightbodya kada je bila u studiju snimajući drugi duet s jednako tako mladom britanskom zvijezdom Ed Sheeranom, a Snow Patrol je baš tada bio na američkoj turneji i  u blizini. Evo što je ispričala Taylor:

“Sve se desilo tako iznenada,” priča Taylor kako je nastao duet s Lightbodyem, “Ed i ja smo bili u studiju i snimali naš duet, kada je Ed rekao: ‘Hey, moj prijatelj Gary je u gradu – imaš li što protiv da svrati do nas? Baš bih želio da ga upoznaš, čujemo se da si dosta veliki fan njegovog benda.”

Rekla sam, “Misliš li na Snow Patrol? Pričamo li o tom bendu? Naravno! Neka dođe i druži se sa nama. Ja sam veliki njihov fan! Njih slušam stalno!’ “I tako je Gary došao – bio je tako drag, poslušao je što smo Ed i ja napravili od našeg dueta. Onda je rekao, “Gle, ja bih htio napisati nešto za tvoj album”. Rekla sam: “Javi koje datume si slobodan i krenimo na posao.”

“Idućeg tjedna smo se našli i otišli do kuće Jackknife Leeja koji je Snow Patrolov producent. Ušli smo u studio i Gary je počeo svirati tu melodiju. Istog trenutka sam imala sliku priče pred očima. Priča je o djevojci i dečku, on je stalno napušta i vraća joj se, a ona ga uvijek iznova prihvaća ali svaki put kaže da je to zadnji put – nešto što sam već i ja prošla.
“Toliko je bilo zabavno raditi na pjesmi i raditi s Garyem i Leejem— biti s njima u studiju i gledati Garya kako pjeva uživo i kako pjeva  nevjerojatno emotivno, sav se unese. Ludo, nikad to neću zaboraviti.”

Pjesmu možete poslušati KLIKOM OVDJE!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *