Loading...
NajaveNovosti

FROZEN FOREST, IGUT, CHAOS ADDICT I SITS 3.6. ZATVARAJU TREĆU SEZONU GOOD VIBRATIONSA

FROZEN FOREST, IGUT, CHAOS ADDICT I SITS 3.6. ZATVARAJU TREĆU SEZONU GOOD VIBRATIONSA

GV_zatvaranje_2015Frozen Forest dolazi promovirati svoj novi album. Ova trojka (Mihovil – voka/gitara, Danijel – bass, Matko – bubnjevi) svira black metal i bez greške na live nastupima priredi jedinstveni glazbeni, a i vizualni doživljaj!

Igut je već legendarno ime zagrebačke, pa i hrvatske metal scene koje iza sebe ima već dva full albuma i niz nastupa po Hrvatskoj i Europi. Ovaj nastup najavljuju kao posljednji prije koncertne pauze i okretanja radu na novom materijalu. U Zagrebu ih nije bilo godinu dana, i tko zna kad će ih opet biti, pa stoga ne bi bilo dobro da ih se propusti.

Chaos Addict je odlična slavonska thrash metal petorka koja nakon niza svirki širom države sprema novi album, kojeg možemo očekivati negdje u jesen ove godine. U odnosu na prošli nastup na Good Vibrationsu krajem 2013. godine, na mjestu frontmena su ustoličili svima dobro poznatog Zorana Mišića.

Iz drugog pokušaja, kao što smo i obećali, dovodimo SITS-e. Ovi mladi momci sviraju alternative metal i djeluju u postavi Marin Jurić-Čivro – vocals , Mihovil Eljuga – lead gitara, Ivan Ljubešić – rhythm gitara, Patrick Sarađen – bubnjevi i Viktor Bižić – bass gitara. Iza sebe za sada imaju jedan EP „Lost Memories“.

Nakon bendova na večer privodi kraju standardno suvereno DJ Kneža izborom najboljih metal i rock hitova! Upad je 25kn, a početak u 20:30h.

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *