Loading...
Novosti

FRONTMEN DEF LEPPARDA MISLI KAKO NE DOBIVAJU DOVOLJNU MEDIJSKU PAŽNJU

U nedavnom intervjuu za Australijsku rock radio stanicu Triple M, frontmen grupe Def Leppard, Joe Elliott, oštro je kritizirao britanske glazbene medije koji im ne daju dovoljno prostora koji zaslužuju.
Ellott je naglasio: “Odnosio sam se prema medijima pomalo umišljeno jer postoje određeni magazini u Engleskoj koji ne pišu u nićemu osim o McCarteneyu/Lenonu, Springsteenu, Michaelu Stipeu, Bonu, bla bla bla…koji izađu i na naslovnici, a za ljude poput nas ili Jon Bon Jovia, Lemmyja i bilo koga drugog tko nije Michael Stipe ili Bruce Springsteen misle da su glupe budale.” … “Porodali smo više albuma nego Morrissey i mislim da sam bolji pjevač od Morrisseya i mislim da pišemo bolje pjesme od Morrisseya ali opet oni će još uvijek misliti da je Morrissey stvarno kul jer je jednom bio u The Smithsima. Nemam ništa protiv Morrisseya. Imam protiv medija koji razmišljaju na taj naćin.”
Albumi grupe Def Leppard “Pyromania” iz 1983. i “Hysteria” iz 1978. prodani su svaki u više od deset milijuna primjeraka samo u SAD-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *