Loading...
NajaveNovosti

FROM ASHES VAS POZIVA U KSET NA INVASION FROM THE EAST

FROM ASHES VAS POZIVA U KSET NA INVASION FROM THE EAST

INVASION FROM THE EAST, putujuća koncertna karavana bendova s Miner Recordings etikete, napokon dolazi u Zagreb. Invazija je od strane vlasnika i pokretača Miner Recordingsa – Milana von Stona – zamišljena kao promocija najznačajnijih underground bendova regije, ali i novih izvođača koji sve teže dolaze pod svjetla reflektora. Jedan od takvih je i slovenski bend From Ashes čiju pozivnicu možete pogledati u nastavku.

InvasionFromTheEast

From Ashes su ustali iz pepela početkom 2014 godine. Prvijenac “Dying Embers”, kojeg su izdali godinu kasnije, crpi inspiraciju iz teškometalskog rocka, modernog metala i pepela ostataka benda Almost Rage. Za From Ashese je 2015. vrlo važna godina promocije albuma i sve češćih svirki. I dok prvijenac “Dying Embers” ovih dana čeka da bude re-izdan pod Miner Recordings bannerom, bend vrijedno sprema materijal za novi studijski album.

Nakon premijerne hrvatske Invazije u svibnju u Bjelovaru, ovaj puta pet će bendova pošteno protresti interijer kultnog zagrebačkog kluba KSET, upravo u godini kada klub slavi 40 godina postojanja.

Domaćini koncerta su veterani hrvatske hardcore i metal scene – BAD BLOOD – koji će ovom prilikom promovirati novi album “Inner Core”. Zlokrvaši su u goste pozvali drage im prijatelje iz bendova KYMERA (Osijek), FROM ASHES (Koper, Slovenija) te zagrebačkih teškaša RUM SMUGGLERS i MEPHISTO’S REQUIEM.

Prvih pedeset posjetitelja uz kupljenu ulaznicu dobiva na poklon CD kompilaciju sa pjesmama svih pet bendova koji nastupaju te večeri.

Isto tako, sve ulaznice (po cijeni od samo 20 kuna) ulaze u bubanj za nagradnu tombolu – najsretniji će moći osvojiti glavnu nagradu – bon za tattoo vrijedan 800 kuna, kojeg daruje King Tattoo studio Zabok – kao i majice i diskove bendova koji nastupaju.

Šećer na kraju: Miner Records organizira snimanje LIVE DVD-a na samome koncertu, pa ajmo napunit KSET da kamere zabilježe chaos i moshpit te pokažu regiji kako se divlja u srcu Zagreba.

*** SATNICA ***
20:30 – 21.00 RUM SMUGGLERS
21.20 – 22.00 KYMERA
22.20 – 23.00 FROM ASHES
23.20 – 00.00 BAD BLOOD
00.20 – 00.50 MEPHISTO’S REQUIEM

00:50 – IZVLAČENJE DOBITNIKA TOMBOLE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *