Loading...
Novosti

FREQUENCY FESTIVAL 2013 – SYSTEM OF A DOWN, NICK CAVE & THE BAD SEEDS I DIE TOTEN HOSEN PREDVODE OVOGODIŠNJI LINE-UP

Frequency Festival 2013Sve veći i sve aktualniji austrijski Frequency festival raste iz godine u godinu, privlačeći svojom postavom izvođača i atraktivnom lokacijom sve više publike iz okolnih zemalja.

Ovogodišnje izdanje održava se od 15. do 17. kolovoza na poznatoj lokaciji u St. Poltenu nadomak Beča i opet će se sastojati od dva dijela – dnevnog i noćnog.

Dnevni program standardno je rezerviran za live bandove, dok elektronska glazba ispunjava noćni program koji uglavnom traje od ponoći do 6 sati ujutro.

System Of A Down, Die Toten Hosen, Nick Cave & The Bad Seeds, Hurts, Flogging Molly, Tenacious D i Bad Religion samo su neka od imena live glazbenog dijela, dok su prvi headlineri elektronskog dijela Major Lazer, Tiga i Porter Robinson. Novi paket izvođača festival, kojeg dnevno posjeti oko 45.000 ljudi, objaviti će idući mjesec.

ULAZNICE:

Jedinstvene trodnevne festivalske ulaznice koje omogućavaju ulazak na sve glazbene programe u prodaji su po cijeni od 139 eura na svim Eventimovim prodajnim mjestima. Novi paket izvođača Frequency festival objaviti će idući mjesec.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *