Loading...
NajaveNovosti

FOLK METAL PARTY KARKELO 20.9. U ROCK KLUBU RIBNJAK

FOLK METAL PARTY KARKELO 20.9. U ROCK KLUBU RIBNJAK

karkeloDolazi jesen (ako ste uopće primijetili da smo imali ljeto), a s njome i hladnije vrijeme. Nekako u to doba uvijek započnu i koncerti. E pa, ukoliko niste znali, 30. rujna nam u Vintage Industrial Bar dolazi ALESTORM!
S obzirom da vaš Karkelo team uvijek misli na vas, odlučili smo napraviti warm up i sve vas pripremiti za Alestorm. U tome će nam pomoći i neki od najboljih mladih hrvatskih metal bendova:

TORTUGA (Alestorm cover – Zagreb)

Alestorm cover bend iz Zagreba.

Članovi posade:
Captain “Old Max” Flint – bass/vokal
Sonechka “The Blue Fox” Flint – violina
Black William Cash – klavijature/vokal
Iron Jack Stone – gitara
Bloody Tom Kidd – bubnjevi

RUM SMUGGLERS (pirate thrash – Zagreb)

Nakon raspada sistema u bendu Black Rainbow, nerazdvojni duo Barišić-Vučković je pokrenuo svoj projekt The Ëdge, heavy metal band koji je jako brzo prešao iz heavy metala u thrash i iz thrash metala u pirate thrash. Ime se mjenja u Rum Smugglers i tu je počela priča. Band postoji već tri godine i svira većinom autorske s pokojom obradom. Trenutno snimaju svoj album prvijenac pod nazivom “Aggression Fermentation” te broje mnoge nastupe po Zagrebu.

Bubanj – Marko Vučković
Solo git. I vokal – Marin Marišić
Ritam git – Matej Perica
Bass – Borna Savović

EXER (thrash metal – Zagreb)

Nastao 2013.godine kao projekt Marka Vučkovića, bend je prošao kroz fazu kad nisu imali pravac kojim će ići. Sad kad su upotpunili sastav i odlučili kojim smjerom idu, momci iz Zagreba su napunili Močvaru i pokazali ljudima da thrash još živi. Sviraju obrade thrash metal manijaka poput Sodoma, Slayera, Kreatora, Vio-lence-a, Sepulture i jos mnogih. Uskoro će i prve autorske pjesme biti gotove.

Solo gitara – Josip Vuksan
Ritam gitara – Filip Popić
Bass gitara – Maks Matičić
Bubanj – Zoran Kokan
Vokal – Marko Vučković

I da ne zaboravimo, specijalno za vas organiziramo i NAGRADNU IGRU, u kojoj dijelimo upad na koncert Alestorma za jednog sretnika i utješne nagrade. Naravno da ćemo (kao i svaki put) ispunjavati vaše brojne glazbene želje i fotografirati vaše najpijanije trenutke, tako da se kasnije pregledavanjem naše galerije možete prisjećati što se zapravo radili te večeri.

Sve ovo odigrat će se 20. rujna u klubu Ribnjak, s početkom u 22 sata, uz upad od samo 10 kn i brdo jeftine cuge!

FB event

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *