Loading...
Novosti

FLOOR JANSEN JE GLAVNA VOKALISTICA METAL OPERE AVALON TIMA TOLKKIJA

Revamp-FloorJansenNightwish/ReVamp vokalistica Floor Jansen pojaviti će se u glavnoj ulozi na sljedećem albumu Avalon Metal Opera Tima Tolkkija.

Jansen je glavna vokalistica na album i pjeva glavne vokale na prvom singlu i promo videu. Datum objave singla i videa biti će u ožujuku. Trenutno se snimanje odvija u East Sound Studios u Helsinkiju (Finska). Jansen se pridružila postavi koju već čine vokalistica Epice Simone Simons i povratnički Stratovarius iz ranih dana. Postava: Tuomo Lassila – bubnjevi (osnivač Stratovariusa) i Antti Ikonen – klavijature (originalni Stratovarius klavijaturist).

Europska turneja planira se za svibanj 2014., paralelno sa izlaskom albuma. Više detalja o live line-upu i datumima biti će poznato kasnije.

Timo Tolkki komentira iz studija: „Trenutno snimam sa najboljom vokalisticom s kojom sam radio u svojoj karijeri. To je bilo iskustvo da ti otpadne vilica i mislio sam da sam vidio sve. Floor me uvjerila u suprotno. Primjerice u 10-minutnoj naslovnoj pjesmi albuma otpjevala je po mom mišljenju najbolje vokale u svojoj dosadašnjoj karijeri. To je pjesma s vjerojatno najvećim zvukom u mojoj karijeri i Floor je jednostavno čini zaprepaščujućim, gotovo iskustvom koje oduzima dah! Oboje smo iznenađeni kako je odlično ispalo i oboje smo jako sretni čuti kako čudesno zvuči.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *