Loading...
Novosti

FLESHGOD APOCALYPSE RADE NA NOVOM ALBUMU

Fleshgod Apocalypse
Talijanski simfonijski death metal bend FLESHGOD APOCALYPSE trenutno radi na trećem studijskom albumu s producentom Stefanom Morabitom iz 16th Cellar Studio.

Cristiano Trionfera (gitara, vokali):
Trenutno snimamo gitare i rezultat je izvanredan… Stefano to izvrsno radi i znamo da će album zvučati nevjerojatno snažno.

Na ovom su albumu surađivali s iznimno talentiranim gostima koji su dali veliki doprinos kako bi ovaj album postao jedinstveno umjetničko djelo.

Tommaso Riccardi (gitara, vokali):
Koncept ovog albuma se temelji na mitu o labirintu u Knososu i svim likovima koji su s njim povezani. Fokusirali smo se na filološki aspket kako bismo predstavili sve elemente klasičnog svijeta te smo kroz manično i temeljito istraživanje uspjeli napraviti metaforu s našim vremenom budući da se labirint može povezati s beskrajnom potragom za onim što uistinu jesmo. Sigurni smo da ćete biti zapanjeni ovim albumom kao i mi.

Francesco Paoli (klavir):
Teško je u nekoliko riječi sažeti sve elemente koje sadrži naš novi album, ali sigurni smo da će ovaj biti ONO pravo za nas. Proveli smo mnogo vremena skladajući nove pjesme, iako još uvijek nismo gotovi s snimanjem možemo potvrditi da je ovaj materijal nevjerojatan, zreliji i definitivno veliki napredak u odnosu na naše prethodne materijale. Epska, kompleksna harmonija, dirljive sofisticirane melodije, prava vokalna agresija, fotonički groove i opet artikulirani riffovi… To su samo neke stvari koje ćete naći na ovom albumu. Ovo je jebeno kvalitetna glazba, vidjet ćete.

Treći album ovog benda izlazi u kolovozu 2013. za Nuclear Blast.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *