Loading...
Novosti

FLESHGOD APOCALYPSE POČINJE SNIMATI NOVI ALBUM

FLESHGOD APOCALYPSE POČINJE SNIMATI NOVI ALBUM

Talijanski majstori symphonic death metala, FLESHGOD APOCALYPSE, svoj će novi studijski album objaviti početkom 2016. Novo će se izdanje zvati KING, a izaći će pod okriljem diskografske kuće Nuclear Blast Records.

Fleshgod Apocalypse

Snimanje počinje već ovog ljeta u rimskim studijima Kick Recording i 16th Cellar. Krajem godine će se miksa i masteringa primiti renomirani producent Jens Bogren (AMON AMARTH, AT THE GATES, ARCH ENEMY) u svom studiju Fascination Street.
Album će umjetnički oblikovati Eliran Kantor, poznati umjetnik čija djela krase albume Testamenta, Iced Eartha, Kataklysma, Hatebreeda…

Bubnjar/tekstopisac Francesco Paoli ovako vidi novi album: Novi se album zove KING. Radi se o konceptualnom djelu. Ovaj nam je put trebalo više vremena, ali vjerujem da je to znak zrelosti i odlučnosti benda. Ne možemo objaviti nešto prosječno tek toliko da se nešto događa. Smatram da svijet glazbe iziskuje da se radi marljivije na novom materijalu, a upravo je to ono što Fleshgod Apocalypse radi u ovom ‘novom srednjem vijeku’. Na kraju krajeva, kvaliteta je krajnji cilj, zar ne? Zato naša očekivanja od glazbe i pisanja postaju sve viša i viša svaki put kada dođemo do trenutka kada treba stvarati novi album. Uvijek slijedimo svoje osjećaje i pokušavamo kroz glazbu izraziti stanje našeg uma, a ono što trenutno imamo pred sobom je najmračniji album Fleshgoda do sada. A što se koncepta tiče, sve što za sada mogu reći jest da mislim kako nam treba dobar psihijatar!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *