Loading...
Novosti

FLESHGOD APOCALYPSE OTKRILI NASLOVNICU NOVOG ALBUMA „KING“

FLESHGOD APOCALYPSE OTKRILI NASLOVNICU NOVOG ALBUMA „KING“

Fleshgod-Apocalypse-King

Talijanski simfonijski death metal majstori Fleshgod Apocalypse, otkrili su naslovnicu nadolazećeg albuma „King”. Zapanjujuća vizualizacija proizašla je iz zamisli suvremenog umjetnika Elirana Kantora (prije radio s Testament, Iced Earth, Kataklysm i Hatebreed).

Bend komentira: „Ovaj umjetnički rad nije ništa drugo negoli slika staroga svijeta kojemu dolazi kraj. Autor Eliran Kantor je savršeno interpretirao koncept iza albuma. „King“ predstavlja posljednji otpor integriteta i pravde na dvoru protiv izdajica, razbojnika, pervertita, parazita i prostitutki. U dobu koje izgleda više kao Srednji vijek nego 21. stoljeće, osjetili smo potrebu izraziti naše zgražanje nad stalnim gubitkom vrijednosti i naše prijezire prema mediokritetima i komercijalnoj upotrebi praznovjerja.

Pitanje je, je li sve što je „novo“ ono ispravno? Jesmo li sigurni da ne gubimo percepciju o tome što je realna vrijednost stvari? Možda suština tog kralja leži u svakome od nas, no samo je zatamnjena maglom prijevare i (i)racionalnim nagomilavanjem viška stvari. Možda bismo svi trebali pozdraviti Kralja kojeg imamo u sebi.“
„King” izlazi početkom 2016. preko Nuclear Blast Recordsa. Sniman je u Kick Recording and 16th Cellar studios u Rimu, a miksao ga je i masterirao nagrađivani Jens Bogren (Amon Amarth, At The Gates, Arch Enemy) u Fascination Street studiju u Švedskoj.

Linkovi:
www.facebook.com/fleshgodapocalypse
www.fleshgodapocalypse.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *