Loading...
Novosti

FJAKA MUSIC FESTIVAL

Međunarodni spektakl glazbe i motora u organizaciji hrvatskog Moto Kluba FJAKA – Split

image002

Petak, 17. svibnja 2013. 

ROLL DAY će biti dan u kojem će glazbeni dio biti baziran na hip-hop, ska, regge glazbene pravce i gdje ćemo dovesti manje poznate i veoma poznate glazbene grupe Pleska, Joustin’s Johnson, Elemental, TBF i još neke grupe tog glazbenog pravca.

Subota, 18. svibnja 2013.

ROCK DAY će biti dan u koje će festival doživjeti svoj vrhunac u glazbenom i vizualnom smislu. Ovaj dan će biti rezerviran za poznate rock glazbene grupe. Tri cheri, Osmi Putnik, Atlantida, Živo Blato. Uz sve događaje koji će se odvijati na prostoru TTTS-a, zadnji dan festivala je već tradicionalno određen za defile svih motorista ulicama grada Splita u trajanju od dva sata gdje prođemo najfrekventnijim ulicama grada uz pratnju policije i sve to začinimo kratkom zabavom ispred music club-a O’Hara. Prošlogodišnji defile je bio najveći događaj takve vrste u povijesti grada Splita.

Oba dana će posjetitelji uz glazbeni dio događaja moći uživati i u raznim zabavnim programima kao bungee jumping, električni bik,.. Također će se moći educirati o novostima u automoto svijetu, kao i samoj bikerskoj modi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *