Loading...
Novosti

FJAKA MUSIC FESTIVAL – NAJVEĆI OVOGODIŠNJI SPEKTAKL GLAZBE I MOTORA NA JADRANU

image001“Fjaka music festival – FMF” je međunarodni spektakl glazbe i motora koji će se održati 17. i 18. svibnja 2013. godine na prostoru Trgovačko transportnog terminala Split – TTTS.

Prošlogodišnji događaj organizatore je ohrabrio da ove godine počnu sa novim projektom Fjaka Music Festival FMF i s obzirom na odličan odaziv motorista, ali i ostalih zainteresiranih posjetitelja kojih se okupilo oko 10.000, ove godine žele pružiti više glazbe, doživljaja i zabave za sve stare i nove posjetitelje, kako bi festival prerastao u najznačajniji glazbeno-urbani događaja u Dalmaciji i šire.

Organizatori (MK Fjaka) sudjeluju u prikupljanju donacija za najmlađe sugrađane, a pomažu i beskućnicima u hrani i ostalim potrepštinama. Vrlo je važno istaknuti kako će se dio prihoda od festivala donirati štićenicima centra Juraj Bonaći.

Želja organizatora je da svim posjetiteljima omoguće uživanje u glazbi od manje poznatih pa do poznatih izvođača različitih glazbenih žanrova, uživanje u gastro ponudi, te uživanje u svoj ostaloj zabavi (bungge jump,….), te da potaknu mladost i one koji se tako osjećaju da se trgnu iz apatije u kojoj se svi nalazimo i počnu samostalno djelovati za bolje sutra svih nas.

Petak, 17. svibnja 2013. godine TTTS – Roll day

TBF
ELEMENTAL
JUSTIN’S JOHNSON
PLESKA

FINALISTI DEMO FESTIVALA START 2013

Subota, 18. svibnja 2013. godine TTTS – Rock day

ŽIVO BLATO
OSMI PUTNIK
ATLANTIDA
TRI CHERI

Uz sve događaje koji će se odvijati na prostoru TTTS-a, zadnji dan festivala je već tradicionalno određen za defile svih motorista ulicama grada Splita u trajanju od dva sata najprometnijim ulicama uz pratnju policije, a cijeli događaj je pojačan sa kratkom zabavom ispred music club-a O’Hara.Prošlogodišnji defile je bio najveći događaj takve vrste u povijesti grada Splita. I tog će dana posjetiteljima biti omogućena zabava kao i prethodnog dana.

 

Cijene karata: Ulaznica za jedan dan u pretprodaji  40 kn, na dan 60 kn. Festivalska ulaznica za oba dana u pretprodaji je 80 kn, na dan koncerta 120 kn. Prodajna mjesta: Dalas Music Shop Split, Zadar, Šibenik, Zagreb, Rijeka, web: www.dallasmusicshop.com/KoncertCatalog.aspx

      Club House MK Fjaka „Bounty“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *