Loading...
NajaveNovosti

FENOMENALNI VOKALISTI PERPETUUM JAZZILE PONOVO U ZAGREBU, 17.3.

Perpetum_jazzileSlovenska i svjetska vokalna atrakcija PERPETUUM JAZZILE, na radost svih obožavatelja u Hrvatskoj, održat će koncert u Zagrebu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 17. ožujka 2014. godine s početkom u 20 sati.

PERPETUUM JAZZILE najpopularniji je glazbeni sastav u Sloveniji, ali i svjetska senzacija. Izvedbu Totove pjesme Africa u izvođenju zbora Perpetuum jazzile vidjelo je više od 16 milijuna, a snimke svih pjesmi Perpetuum Jazzile više od 22 milijuna ljudi. Glazba koju izvode spoj je različitih stilova i obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel i pop obrade poznatih pjesama.

Sve pjesme izvode uglavnom a cappella, a ponekad im se pridruže vrhunski instrumentalisti i drugi vokalisti inspirirani njihovim nastupima.

Kako uživo zvuče ovi sjajni glazbeni uvjerit će se svi koji dođu na zagrebački koncert. Ulaznice su u prodaji i možete ih kupiti na blagajni Lisinskog ili online na www.ulaznice.hr.

Ne sumnjamo da će vam PERPETUUM JAZZILE podariti nezaboravnu večer. Više informacija o slovenskoj vokalnoj atrakciji Perpetuum Jazille možete naći na službenoj web stranici www.perpetuumjazzile.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *